XS
SM
MD
LG

Kamp igrača rođenih 2008. i 2009. godine u Prnjavoru

Milan Ozren, selektor

Kao što je najavljeno od strane Zorana Deketa, koordinatora reprezentativnih selekcija Republike Srpske, u periodu od 6. do 10. juna ove godine, biće održan reprezentativni kamp u Prnjavoru, za igrače rođene 2008. i 2009. godine.

 

-Velika mi je čast što ću biti dio nove priče vezano za reprezentativne selekcije “U-14” i “U-15”, a posebno što ću biti u ulozi selektora. Moram da priznam da sam veoma zadovoljan, jer smo za kratko vrijeme uspjeli da formiramo stručni štab omladinske reprezentacije Republike Srpske, u kojem će pored mene kao selektora, biti još Oleg Ćurić (Leotar, Trebinje), Bojan Ranilović (Borac, Kozarska Dubica), Vedran Sofić (Sloga, Doboj) i Ognjen Šatara trener golmana (Željezničar, Banjaluka). Kao što vidite stručni štab je sastavljen od fudbalskih stručnjaka koji već dugi niz godina rade u omladinskim pogonima svojih klubova i koji imaju energiju potrebnu da našoj reprezentaciji i Republici donese nešto novo i dobro. Nadam se da ćemo imati veoma dobru saradnju sa trenerima iz svih klubova u Republici Srpskoj, kako bi uspjeli da okupimo i selektiramo što kvalitetniju djecu koja će s ponosom nositi epitet reprezentativaca. Na kampu u Prnjavoru ćemo odraditi veći broj treninga, odigrati trening utakmicu, a veliku pažnju posvetićemo i edukaciji mladih reprezentativaca - istakao je Milan Ozren, selektor reprezentativnih selekcija “U-14” i “U-15” Republike Srpske.

Zoran Deket, koordinator reprezentativnih selekcija Republike Srpske najavio je i buduće akcije.

-Pored ovog kampa u Prnjavoru planiran je i kamp u septembru ove godine u Trebinju. Takođe, već ove sedmice, tačnije u četvrtak, zakazan je sastanak sa vodećim klubovima iz Banjaluke što se tiče rada sa omladinskim selekcijama. Želja nam je da obiđemo sve regije Republike Srpske – rekao je Deket.