XS
SM
MD
LG

Miroslav Bojić: Mladost je naša budućnost

Gradonačelnik Miroslav Bojić sa djecom iz Mladosti

Miroslav Bojić, gradonačelnik Laktaša posetio je juče Školu fudbala Mladost u Glamočanima koja ove godine slavi deceniju postojanja i rada i koja iza sebe ima niz uspešnih projekata kao što je masovni omladinski turnir, ali i kamp Fudbalskog kluba Partizan iz Beograda za Republiku Srpsku koji je organizovan u poslednjih pet godina četiri puta, jedne godine je napravljena pauza zbog pandemije korona virusa.

 


-Sigurno je da je Škola fudbala Mladost iz Glamočana postala ostinski sportski brend našeg grada u radu sa mladima i pomoći ćemo u organizaciji turnira “Mladost 2022” koji je planiran za 4. i 5. jun, kao i kamp Partizana u avgustu. Ne sumnjamo da će sve da bude organizovano na najvišem nivou i da ćemo ponovo iz našeg grada i Glamočana poslati lepu sliku u javnost sliku fudbalske mladosti i života – istakao je Miroslav Bojić.
On je naglasio da će Grad Laktaši u narednom periodu pomagati sve sportske klubove…
-U skladu sa budžetskim sredstvima želimo i možemo da pomognemo svim sportskim klubovima, smatramo da su oni naši najbolji reprezenti i ambasadori Takođe, jedna smo od retkih lokalnih tajednica koja ima uredno složenu sportsku hijerarhiju i svako zna koje mu mesto pripada, šta su realne mogućnosti i dometi… Škola fudbala Mladost u Glamočanima je inulu deceniju uradila mnogo na promociji Laktaša i naše regije i zato imamo obavezu da z godini jubileja podržimo ovaj kolektiv – dodao je gradonačelnik Bojić.
Milenko petrović, direktor Škole fudbala Mladost se zahvalio gradonačelniku Bojicu na poseti i podršci uz reči:
-Hvala Vam i očekujemo Vas na otvaranju turnira koji je jedan od najmasovnijih i najpoznatijih u ovom delu Republike Srpske, baš kao i na kampu Partizana kada ćemo ponovo okuiti najtalentovaniju decu iz regiona. Vaša podrška je za nas uvek značajna i dobrodošla je, pogotovo u današnje vreme kada je sve manje novcca u sportu. Cenimo to što radite za sport i samo tako nastavite jer na mladima svet ostaje.
Pored Petrovića gradonačelnika je dočekao i Saša Popović, predsednik Fudbalskog kluba Sloga iz Trna, kao i Marina Ševo jedan od trenera u Školi fudbala Mladost iz Glamočana. Tom prilikom deca iz Mladostiu su gradonačelniku Bojiću, koji je inače i predsednik Fudbalskog kluba Laktaši, novog prvoligaša Republike Srpske, uručila loptu za posvetom i čestitkom za rezultatski uspeh.
Sportski žurnal