XS
SM
MD
LG

Održan Termag čelendž rejs

 

 

Danas je na Jahorini u organizaciji hotela Termag i PST tim održana 8. po redu trka Termag čelend rejs. Na dvije kružne staze, Plava 15  i Crvena 25 kilometara nastupilo je ukupno 180 takmičara u muškoj I ženskoj konkurenciji.

Obje staze su bile odlično pripremljene, a takmičari ističu dobru markaciju staza I vrhunsku organizaciju. Za bezbjednost svih učesnika  brinulo se osoblje trke koje je bilo raspoređeno na stazama, na 4 okrepne stanice I 4 ček pointa.  Pored osoblja trke, bili su prisutni I pripadnici policije koji su obezbjeđivali trku, kao i ekipa Hitne pomoći.

Nešto hladnije vrijeme nije spriječilo brojne učesnike iz Bosne I Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Češke i SAD da uzmu učešće na ovom vrhunskom sportskom događaju koje ima za cilj promovisanje zdravog načina života I promovisanje ljetne turističke sezone na Jahorini.

Organizatori ističu da su zadovoljni sa brojem učesnika I naglašavaju da iz godine u godinu taj broj raste, što dovoljno govori  o dobroj organizaciji I kvalitetu samog događaja.

Marketing menadžer hotela Temag,  Nemanja Vučetić kaže da Termag čelendž rejs  budi sve više interesovanja i u zemlji i u region što se odražava na broj gostiju kako u hotelima tako i na Jahorini uopšte, što i jeste cilj ovakvih događaja. Pored velikog broja takmičara, vrhunski sportski događaji kao ovaj privlače I vodeće kompanije, kao što su Sport Vižn, Drina osiguranje, Petrol BH, Sarajevski kiseljak, Banjalučka pivara koje pružaju nesebičnu pomoć u organizaciji Termag čelendž rejs.  Posebnu zahvalnost dugujemo TO grad Istočno Sarajevo na zajedničkim naporima da se održi Termag čelendž rejs i  želji da Jahorinu u što boljem svijetlu predstavimo našim gostima, naglašava Vučetić.

 

Svih 180 učesnika je uspješno završilo trku I nije bilo nikakvih povreda, što je nama kao organizatorima veoma važno, kaže direktor trke g. Milan Đapić. Ovo je sjajan događaj i koristim priliku da već najavim još bolje izdanje e za narednu godinu, te pozivam sve ljubitelje sporta, aktivnog života I prirode da nam se pridruže I da zajedno uživamo u čarima koje nam Jahorina nesebično pruža, ističe Đapić.

 

Svi takmičari u prvi plan ističu odličnu organizaciju i veoma izazovnu stazu, ali te naglašavaju da jedva čekaju naredno izdanje. A, da nas očekuje veoma “vrelo” ljeto na Jahorini, bar kada je sport u pitanju, govori i najava novog događaja u organizaciji Termag hotela. Naime, 16.07.2022. nas očekuje novo izdanje Termag MTB maratona koji se ove godine boduje kao državno prvenstvo BiH. Ljubitelji prirode i adrenalina, vidimo se na Jahorini!

 

 

Pobjednici današnjeg Termag čelendž rejs:

PLAVA STAZA DAME :

Mjesto : Irma Kristić

Mjesto : Emina Begić

Jasmina Sinanović

PLAVA STAZA MUŠKARCI :

Mjesto : Aleksa Vuković

Mjesto : Nikola Bilinac

Mjesto : Stevan Šakota

CRVENA STAZA DAME :

Mjesto : Amila Štaljo

Mjesto : Andrea Radmilović Vidaković

CRVENA STAZA MUŠKARCI :

Mejsto : Neven Cicović

Mjesto : Jasmin Pajević

Mjesto :  Ernis Džemidžić

Ostali fotosi: