Svjetsko prvenstvo u nogometu 2022 Kladionica
XS
SM
MD
LG

„Jahorina HOT" - najveće regionalne zvijezde i zabava cijeli dan i noć!

Ceca, Aca Lukas, Vlado Georgiev, S.A.R.S, Kiki Lesendrić i Piloti, DJ Umek i DJ Dejan Milićević, Nervozni poštar samo su dio programa najvrelijeg događaja sezone, na najugodnijem mjestu koje možete zamisliti tokom vrelih ljetnih dana – na Jahorini!

Festival „Jahorina HOT 2022" biće održan od 1. do 3. jula 2022. godine na Jahorini.

Najveće regionalne muzičke zvijezde sigurno su dovoljan razlog za vikend-odmor na Jahorini, intenzivan program ovog festivala neće ostaviti mnogo prostora za odmor ali nestvarni prirodni ambijent olimpijske planine zasigurno će nahraniti sva vaša čula!

Već od petka počinjemo sa žurkom poslije posla u „Olimp baru", nastavljamo s koncertom Nervoznog poštara, a poslije toga ostajemo na 1879m nadmorske visine jer zabava u „Olimp baru" nastavlja uz svjetski poznata imena DJ scene – DJ Umeka i Dejana Milićevića. Možda ćemo se malo odmoriti uz piće u hotelu „Vučko" i balade Vlade Georgieva prije nego što nas Vlado digne sa stolica da plešemo uz njegove najveće hitove. Vrijeme za spavanje neće biti ni nakon nastupa Georgieva, jer nastavljamo sa zabavom uz bend u hotelu „Vučko" do ranog jutra.

Poneko će imati priliku da malo odspava u subotu, ali oni koji na Jahorinu stignu s djecom neka budu spremni na 9 sati neprekidne zabave uz dječije horove „Čarolija" i „Vrapčići", mađioničara, dječiji KUD i plesni studio, maskenbal, dječiju predstavu. Program „Family Day" obećava toliko dobrog sadržaja da ni oni koji su stigli na planinu bez djece neće moći da odole da ispred „Olimp bara" đuskaju, pjevaju, skaču na trampolini, uče da pale vatru i postavljaju šator, i igraju vrhunski zabavne igre koje nakon svog predavanja o NTC učenju priprema najveće regionalno ime zdravog, pametnog i zabavnog odgoja i odrastanja, profesor Ranko Rajović i njegov tim. Nakon što se iskačemo, istrčimo i zadovoljno iscrpimo, ulazimo u „Olimp bar" da plešemo i pjevamo uz S.A.R.S. Silazak s najvećeg vrha Jahorine u subotu znači samo jedno – garantovano najbolju žurku, jer u hotelu „Vučko" nas čeka – Aca Lukas! Naravno da se zabava neće završiti ni nakon njegovog koncerta, jer ko će biti spreman da spava nakon takvog adrenalina.

Ni nedjelja na „Jahorina HOT" nije rezervisana za lagani tempo. Naprotiv. Odmah od jutra se aktiviramo na Zumba zabavi ispred „Olimp bara", a kad potrošimo dragocjene kalorije, vrijeme je za nedjeljni ručak koji će svi oni koji su raspoloženi za malo kuhanja u prirodi moći sami da spreme na Jahorina Cooking Show. Odmah poslije dobre domaće hrane i zabavne gužve u kuhinji na otvorenom svoje najveće hitove sviraće nam Kiki Lesendrić i Piloti. Nećemo imati puno vremena ni da se spremimo za spektakl, ali nije ni važno jer koga su hitovi najveće balkanske zvijezde ikad zatekli spremnog. Ceca dolazi u hotel „Vučko" da nam svoje najveće hitove otpjeva na uho, u sasvim ekskluzivnom ambijentu. Nećemo na spavanje ni nakon njenog koncerta, jer ne bi imalo smisla da posljednji dan „Jahorina HOT" festivala završimo prije jutra.

Važno je spomenuti da su sve aktivnosti u okviru „Family day" manifestacije u potpunosti besplatne dok će se ulaz na koncerte naplaćivati. Karte za spektakularne nastupe moguće je kupiti na portalu i prodajnim mjestima kupikartu.ba kao i u hotelu Vučko na Jahorini te u prostorijama agencije Travel4fun Banja Luka.

Uz intenzivan program festivala ne treba zaboraviti da sa radom od 1.7. kreću i mnogobrojne adrenalinske atrakcije koje su neizostavan segment ljetnje ponude Olimpijskog centra Jahorina. Organizatori pozivaju sve posjetioce festivala da iskuse vrhunski doživljaj svih atrakcija koje nudi ova planina. Jer, doći na Jahorinu ljeti, a ne probati jednu od najdužih staza boba na šinama u Evropi, ili ne probati zipline preko jezera, off road karting, ljetnje sankanje, OLIMP zabavni park i još niz drugih atrakcija... bila bi prava šteta.

„Jahorina HOT" festival biće prilika za vrhunski turistički doživljaj, ali i prilika da se razgovara o unapređenju turističke ponude u regionu, pa će Festival biti domaćin Okruglog stola o budućnosti turizma, kojem će prisustvovati donosioci odluka na najvišem nivou, odgovorni za razvoj turizma u sistemu turističkih organizacija, te preduzetnici i radnici u turizmu.

Najnovije informacije o „Jahorina HOT" festivalu možete pratiti na zvaničnim Instagram i Facebook stranicama Festivala.

Ostali fotosi: