Svjetsko prvenstvo u nogometu 2022 Kladionica
XS
SM
MD
LG

Predstavljanje ljetnih sadržaja hotela Termag

Danas je Nemanja Vučetić, marketing menadžer hotela Termag na Jahorini novinare upoznao sa svim aktivnostima koje će Termag organizovati i imati tokom ljetne sezone. Vučetić je rekao:

Dobar dan, želim sve da vas pozdravim i zahvalim na dolasku kao i na podršci koju pružate u afirmaciji Jahorine kao destinacije. Razlog današnje pres konferencije je predstavljanje ljetnih sadržaja hotela Termag.

Iza nas je jedna veoma uspješna zimska sezona i trenutno ulažemo  velike napore da i ljeto bude isto tako uspješno i da našim gostima ponudimo što bolji sadržaj.

Za sve naše goste, koji se odluče da ljetni odmor provedu u hotelu Termag, napravili smo posebnu ljetnu akciju gdje dajemo  40% popusta  na usluge smještaja u našem hotelu. Akcija pod nazivom PROMO LJETO trajaće u periodu od jula pa sve do oktobra  tokom koje će gosti po sniženim cijenama moći da borave u Termag hotelu.

Već godinama unazad radimo i na razvijanju posebnih paket aranžmana , te našim gostima nudimo širok izbor paketa kao što su : Porodični paket, Relax, Romantični, Back to nature... Paketi su kombinacija usluge smještaja i ostalih sadržaja hotela  Termag kao što su:  masaže, wellenss i spa,  vožnje bicikala, vožnje kvadova, planinskih šetnji a koncipirani su tako da kupovinom paketa za svoj novac dobijate maksimalnu vrijednost u odnosu na uloženo jer su paketi jeftiniji nego da svaku uslugu plaćate posebno.

Paket koji bih posebno da istaknem je DETOX paket, odnosno Detox program koji traje 3, 5 ili 7 dana.   Detox program je namijenjen svima koji žele da provedu  aktivan odmor na planini, a da pritom odmore dušu i osnaže svoje tijelo. Detox program je baziran ne specijalnom programu ishrane koji za svakog gosta priprema svjetski priznat nutricionista Amela Ivković O'Reilly. Pored personalizovane ishrane sastavni dio paketa je i program vježbi u vidu jutarnje gimnastike, šumskog wellnessa i popodevnih časova joge. Sve aktivnosti su vođene našim stručnim osobljem i prilagođene fizičkoj spremi svakog pojedinca.

Kroz balansiranu ishranu i aktivnosti u prirodi na visokoj nadmorskoj visini, Detox program hotela Termag će sasvim sigurno pozitivno uticati na Vaš organizam i dati doprinos Vašem zdravlju. Upravo iz tog razloga Vas pozivamo da „poklonite vrijeme sebi“, što je moto našeg detox programa, i da kvalitetno provedete  Vaš odmor na planini.

Velika nam je želja da na Jahorinu privučemo i što veći broj dnevnih gostiju, pprvenstveno iz gradskih sredina, te smo zbog toga osmislili tematske vikende tokom mjeseca jula, a koje ćemo  produžiti  i u avgustu, tako da već za prvi vikend jula mogu da najavim Nektar i Koliba biftek vikend, koji organizujemo zajedno sa Banjalučkom pivarom. Posebna ponuda i promotivne cijene piva i vrhunskih bifteka  su savršena ideja za nedeljni  ili vikend ručak.

Drugi vikend jula je rezervisan za naše najmlađe goste jer organizujemo Linolada dječiji vikend. Tokom oba dana vikenda mališani će moći da probaju različite vrste palačinaka sa Linoladom, a dodatno ih očekuje besplatan alpinistički kurs na vještačkoj stijeni, besplatan face painting kao i besplatno korištenje velike Termagove igraonice na otvorenom. Linolada dječiji vikend je sjajna prilika za zabavan porodični vikend.

Posebna najava ide za 16-ti jul, kada treći put za redom organizujemo fenomenalan sportski događaj pod nazivom Termag mountain bike maraton. Termag MTB maraton je prava prilika da svi ljubitelji vožnje MTB bicikala upoznaju  Jahorinu na sasvim drugačiji način. Naš PST tim je pripremio tri staze dužina: 25 km, 35 km i 51 km, markirao sve staze, obezbijedio okrepne stanice i osoblje na stazi koje prati sve učesnike. Naš partner Škoda Auto obezbjeđuje safety car, Drina osiguranje će osigurati sve učesnike, a Sarajevski kiseljak i Nektar su zaduženi za osvježenje. Termag MTB maraton je prevenstveno trka za rekreativce i amatere, a ove godine događaj je dobio na težini jer je trka uvrštena u zvanični kalendar Biciklističkog saveza BiH i biće bodovan kao državno prvenstvo.  Vrhunske staze, bogat nagradni fond i sjajna zabava očekuje sve učesnike Termag MTB maratona, 16.07. sa startom u 10:00 časova.

23. i 24. jul su rezervisani  Aperol spritz vikend gdje u saradnji sa kompanijom Coca Cola BiH organizujemo sjajan koktel vikend pun zabave i sjajnog raspoloženja.

Poslednji vikend u julu za sve naše goste spremamo poseban gastro užitak uz kraft pivo i domaće kobasice. Majstor za pivo obezbjeđuje kraft piva nevjerovatnih ukusa a šef kuhinje hotela Termag, posebno za tu priliku sprema domaće kobasice po jedinstvenoj recepturi.

Sve u svemu, ljeto pred nama je puno različitih događaja za svačiji ukus, što Jahorinu i Termag hotel čini nezaobilaznom destinacijom ovog ljeta.

Vidimo se na Jahorini!