XS
SM
MD
LG

Sportdc saznaje: Krstajić selektor Bugarske

Mladen Кrstajić

Mladen Krstajić biće novi selektor Bugarske, saznaje naš portal. Nekadašnji fudbaler i kapiten Partizana, te njemačkog Šalkea u reprezentativac Srbije krajem mjeseca i zvanično će da bude promovisan kao selektor Bugara. 

Kako saznajemo, Krstajić je bio lična želja predsjednika Fudbalskog saveza Bugarske Mihaila Kasibova koji je nedavno na ovoj funkciji zamjenio legendarnog golmana Borislava Mihajlova.

 


Krstajić je vodio reprezentaciju Srbije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine kada Orlovi nisu prošli grupu zbog kontroverznog suđenja Nijemca Feliksa Briha u susretu sa Švajcarskom. Taj meč je izazvao mnoge polemike u svijetu fudbala prije četiri godine.

Nakon klupe Orlova Krstajić je bio trener TSC-a iz Bačke Topole s kojim se borio za plasman u evrokupove, a posljednji posao je imao u Izraelu kada je vodio Makabi iz Tel Aviva. 

Krstajić nosi i titulu ambasadora fudbala Republike Srpske, a dugo godina je bio na čelu bijeljinskog Radnika dok je ovaj klub pravio istorijske rezultate. I danas je u Upravnom odboru Radnika.