XS
SM
MD
LG

Bijeljina je grad tenisa

Od 29.-31. Jula na terenima TK Banja Dvorovi održaće se 3. po redu Bijeljina Tennis Summer Cup, koji će po mnogo čemu nadmašiti prethodna dva izdanja, ali i sa prvom istaći kandidaturu za najbolji rekreativni turnir u ovom dijelu regiona.

 Direktor turnira Radoš Crkvenjaš, kaže da su pripreme u završnoj fazi, i da očekuje kvalitetan tenis:

 “Sa ponosom mogu reći da će ovo izdanje turnira biti ubjedljivo najbolje do sada, po svim parametrima, počevši od broja i kvaliteta takmičara, preko organizacije, do uslova. Velika je stvar što ćemo imati priliku da ugostimo igrače iz Beograda, Vinkovaca, Mitrovice, Loznice, Modriče, Doboja, Dervente, Šamca i okoline, tako da će turnir poprimiti i internacionalni karakter.”

Turnir će imati i jednog specijalnog učesnika – legendarnog centarfora fudbalske reprezentacije Srbije, Savu Miloševića.

“Izuzetna čast će biti svima nama u Bijeljini i organizaciji turnira da ugostimo jedno takvo ime kakvo je Savo. On je čovjek iz ovih krajeva, koji je svoj fudbalski put počeo na ovim prostorima, a svi znamo kakvu karijeru ima iza sebe, tako da će njegovo učešće sigurno biti nešto specijalno za sve nas. Ovim putem mu se javno zahvaljujem u ime svih.”

Da bi se sve zamisli sprovele u djelo neophodna je pomoć, a sponzora je ove godine mnogo.

“Veliku zahvalnost dugujem svima onima koji su pomogli da se ovo izdanje turnira spremi na kvalitetnom nivou, a to su: Grad Bijeljina i kabinet gradonačenika, Garden Pub, Penny Gastro Pub, Royal Pet Co, Agrarni fond, Banja Dvorovi, Erić pilana, Sportvision, Eurometal, Sunrise caffe, i mnogi drugi.”

“Pozivamo naše sugrađane, da svojim prisustvom uveličaju ovaj događaj.”-zaključuje Crkvenjaš

Vidimo se od 29-31. Jula na teniskim terenima u Dvorovima.