XS
SM
MD
LG

3x3 liga Srpske: Inving slavio u Šipovu, Aluplastik u Loparama

Inving, 1. mjesto Šipovo

Tim „Inving“ u sastavu Nikša Milunović, Stefan Milošević, Aleksandar Ivetić i Aleksandar Radukić osvojili su prvo mjesto na 3x3 turniru u Šipovu koji je odigran u sklopu Nikšićko pivo 3×3 lige Republike Srpske.

„Inving“ je u finalnom meču rezultatom 21:20 bio bolji od ekipe „Ba.Riba“ u sastavu Nedim Mustafica, Aldin Muflizović, Berin Gudić i Adnan Arslanagić.

Ba.Rib, 2. mjesto Šipovo

Pobjedniku je pripala novčana nagrada od 2000 KM, dok je drugoplasirana ekipa osvojila 500KM. Najbolji u takmičenju u šutu za tri bio je Aleksandar Ivetić.

Polufinale
Inving – HUN U23 20:15
Lounge bar Fargo – Ba.Riba 19:21

Finale
Inving – Ba.Riba 21:20

Nakon Šipova, Nikšićko pivo 3×3 liga Republike Srpske igrala se u Loparama gdje se borilo 13 ekipa, a prvo mjesto službenim rezultatom zbog loših vremenskih uslova pripalo je timu „Aluplastik“ iz Živinica u sastavu  Ado Korkutović, Denis Meštrić, Meris Mazalović i Zlatko Golijanin.

Aluplastik, 1. mjesto Lopare

Drugo mjesto bila je ekipa „Lounge bar Fargo“ iz Prnjavora Dejan Jovanović, Marko Slijepčević, Aleksandar Petrović i Boško Bojović.

Pobjedniku je pripala nagrada od 1500KM, dok je drugoplasirani tim osvojio 500 KM.

Lonuge bar Fargo, 2. mjesto Lopare

Naredni turnir Nikšićko pivo 3×3 lige Republike Srpske igra se u Šamcu 28/29. jula, zatim 30. u Istočnom Drvaru, a pakleni jul biće okončan u Brodu 31. ovog mjeseca.