XS
SM
MD
LG

Sofija Bratić u BL Voleju

Odbojkašice OK „Velež“ Nevesinje, ovih dana su počele sa intenzivnim pripremama za narednu prvoligašku sezonu uz stručni nadzor trenera Nikitovića i Čabrila. Ovog puta pripreme su započeli bez dosadašnjeg kapitena Sofije Bratić koja se pozdravila sa dojučerašnjim saigračicama i trenerima poželivši im mnogo uspjeha u novoj sezoni nastavljajući svoju sportsku karijeru u Banjaluci sa ekipom „BL-Volej“.

Iz OK Velež su se zahvalili svom nekadašnjem kapitenu za sve one divne trenutke koji su imali ukus pobjede u kojima su se uglavnom svi Nevesinjci osjećala ponosnim.

Hvala za smirenost, skromnost, vjeru u uspjeh i pobjednički mentalitet. Hvala za psihološku reakciju i podizanje ekipe u trenucima emotivnog pada.

Teško nam je prihvatiti činjenicu da u narednoj sezoni nećeš biti dio ovog sastava. Teško, jer smo navikli da predvodiš naš klub do pobjede a istovremeno se radujemo tvom uspjehu i želji većih i organizovanijih klubova da te angažuju i vide u svojim redovima. To je potvrda kvalitetnog rada naših trenera i uprave kluba kada igrači ponikli i stasali u Nevesinju postaju želja mnogo jačih timova.

Želimo našem kapitenu mnogo sreće i uspjeha u nastavku sportske karijere, da u „BL Voleju“ kroz Premijer ligu BiH nastaviš da sazrijevaš kao igrač, kao čovjek, kao nekoć ona mala djevojčica s periferije kada je krenula na svoj prvi trening, skromna, prepuna entuzijazma.

Svaki tvoj uspjeh doživljavaćemo i radovaće nas i kao vlastiti uspjeh jer ćeš ti zauvijek ostati voljeno dijete našeg kluba. Ostaće, uistinu, i mala praznina u nama i srcima naših navijača u dijelu terena gdje smo navikli da te gledamo ali to nas neće spriječiti da te sa osmijehom pozdravimo, kažemo: „Hvala za sve“, i držimo palčeve, da te, akobogda, i ubuduće gledamo na pobjedničkim postoljima. To je najmanje što si od nas zaslužila a vrata našeg kluba ostaju ti uvijek širom otvorena“poručili su u emitovnoj poruci-pismu Sofiji Bratić članovi OK Velež.


Ilidža : Bosna
Borac : Modriča Novoprom
Mladost : Ljubinje Bankom
Jedinstvo : Radnik
Domaljevac : Kakanj 78
Tabela
Poz Tim Utak Pob Por Bod
1 Ilidža 0 0 0 0
2 Borac 0 0 0 0
3 Mladost 0 0 0 0
4 Jedinstvo 0 0 0 0
5 Domaljevac 0 0 0 0
6 Kakanj 78 0 0 0 0
7 Radnik 0 0 0 0
8 Ljubinje Bankom 0 0 0 0
9 Modriča Novoprom 0 0 0 0
10 Bosna 0 0 0 0