XS
SM
MD
LG

Delfini čekaju Sloveniju

Posle ubedljivog poraza protiv Mađarske u drugom kolu grupnog dela na EP u Splitu srpski vaterpolisti su vreme do današnjeg popodnevnog treninga proveli u analizi neuspeha i traženju načina za povratak na željene staze.

- Ne znam šta se dogodilo. Ništa nam nije polazilo od ruke. Brzo smo se predali i to nije dobro – rekao je Radomir Drašović.

Nemanja Vico se slaže da je poraz neprijatan:

- Pravi debakl, na žalost ostaće nam svima u sećanju. Gledali smo snimak, ne znam kao da smo izgubili glavu, razum... Potpuno smo zaboravili taktiku i to se odrazilo na utakmicu. Mađari su bili kvalitetni ali od novog sastava nisam očekivao ovakav poraz. Na nama je da ne padnemo, treba da se okrenemo Sloveniji i osmini finala.

Sa Slovenijom, koja je zamena za Rusiju na prvenstvu se igra sutra u 12.

- Naravni da ćemo da pobedimo, tu nema dileme. Bitan je način trijumfa, da dobrom igrom vratimo samopouzdanje. Treba svako od nas da namesti sebe i odigra kako treba. Posle Slovenije najverovatnije stiže Francuska ali sada ko god da nam dođe pristup mora da bude maksimalan. Nema slabih rivala za nas posle ovakvog poraza – zaključio je Vico.