XS
SM
MD
LG

Simeunović iz Vicu Zeljkovića

Nakon verbalnih napada i prijetnji upućenih Vici Zeljkoviću predsjedniku Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i Republike Srpske oglasio se i  Vladan Simeunović, predsjednik Takmičarske komisije FSRS.

Osjećam se dužnim da javno dam podršku našem predsjedniku gospodinu Vici Zeljkoviću.

Ja sa u fudbalu preko četrdeset godina.Od osnivanja FSRS,1992. godine, uključen sam u rad Saveza a obavljao sam i druge funkcije u sportu.U više navrata sam bio predsjednik renomiranog FK“Proleter“Dvorovi, čiji sam i sada predsjednik Skupštine.Zato smatram da imam pravo napisati sledeće riječi.

Sa svim dosadašnjim predsjednicima FSRS sam bio u dobrim odnosima i poštovao sam njihov rad, a sa nekim sam bio i u prisnijim odnosima nego sa sadašnjim predsjednikom.

Medjutim, moram istaći da je gospodin Zeljković, prvi predsjednik koji se upustio u direktnu pomoć klubovima svakog ranga takmičenja i to ne samo na obećanjima.Pomoć u isplati službenih lica na utakmicama i kotizacijama za takmičenje je ogromna i da nje nije bilo u poslednjem periodu,siguran sam da bi se ugasilo najmanje 20% klubova u FSRS.O infrastrukturnom ulaganju nije ni potrebno govoriti jer se vidi izgradnja terena u Banja Luci,Sarajevu,Mostaru,Tuzli,kao i pomoć malim klubovima u opremi ili izgradnji i obnavljanju infrastrukture na stadionima.

Iz tih razloga,napadi na njega su u najmanju ruku,bezobrazni i imaju za cilj omalovažavanje ličnosti i institucije Predsjednika kao i samog FSRS.