XS
SM
MD
LG

Lazar Radulović u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva, Nikolaj ispao od Gvatemalca

Članovi T-Combat tima iz Istočnog Sarajeva, Lazar i Nikolaj Radulović nastupili su danas u novim borbama na Svjetskom prvenstvu za djecu, kadete i juniore.

Braća Radulović su danas bila polovična, pa će Lazar nastaviti svoje takmičenje u četvrtfinalu, dok je Nikolaj ispao u kategoriji lajt kontakta, ali ga čeka kik lajt.

Lazar nastupa u kategoriji kadeta kik lajt do 57 kilograma, a danas je savladao Džejdena Snajmana iz Južne Afrike jednoglasnom sudijskom odlukom 3:0. U četvrtfinalu, praktično i u borbi za barem bronzanu medalju čeka ga Lajam O Konor iz Republike Irske. Irac je do sada savladao Huga Montavilja Gonzalesa iz Španije, te Marokanca Fahmija Imrana, obojicu jednoglasnim sudijskim odlukama.

Nikolaj je danas u kategoriji lajt kontakt do 69 kilograma za juniore imao za protivnika Kristijana Aparisija Fonta iz Gvatemale, koji je sudijskim preglasavanjem 2:1 odnio pobjedu i otišao u četvrtfinale. On se sada seli u drugu prijavljeni kategoriju, kik lajt za juniore do 69 kilograma, a tamo će mu u prvom kolu protivnik biti Španac Otman Bendris Ben Zaha, koji je u prvom kolu savladao Daniela Krumova iz Bugarske.