XS
SM
MD
LG

Čalhanoglu zaustavio Barsu

U derbiju večerašnjeg programa trećeg kola Lige šampiona, Inter je pred svojim navijačima savladao Barselonu 1:0 golom Čalhanoglua u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena. U toj grupi Bajern je prvi sa devet bodova, tri manje ima Inter, Barsa je na samo tri, dok je na začelju Plzen bez bodova. 

U grupi A polako se izdvajaju Napoli i Liverpul. Napoli je kao gost razbio Ajaks sa čak 6:1 (Raspadori 16, 47, Di Lorenco 33, Zjelinski 45, Kvaračkelia 63, Simeone 81, dok je jedini gol za domaćina postigao Kudus), dok je Liverpul kod kuće rutinski slavio protiv Rendžersa 2:0 golovima Aleksander-Arnolda u 7. i Salaha u 53. minutu. Napoli je ldier sa 9 bodova, Liverpul ima 6, Ajaks 3, Rendžers 0.

Porto je bio bolji od Leverkuzena 2:0 (Zaidu 69, Galeno 87), dok je Briž priredio iznenađenje savladavši madridski Altetiko 2:0, strijelci su bili Sovah u 36. i Jutgla u 62. minutu. Belgijanci su lideri sa devet bodova, preostala tri kluba imaju po tri. 

Golova nije bilo u Frankfurtu između Ajntrahta i Totenhema, i tu je situacija najneizvjesnija. Sporting je lider sa šest bodova, po četiri imaju večerešnja dva rivala, odmah za njima je Marsej sa tri.