XS
SM
MD
LG

Čestitke Sari Ćirković

Sara Ćirković

BANjALUKA- Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je Sari Ćirković i treneru Mirku Ždralu osvajanje zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu u boksu u Španiji.

- Od srca čestitam našoj Sari Ćirković i treneru Mirku Ždralu osvajanje zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu u boksu u Španiji. Ovim izuzetnim uspjehom, nastupajući za reprezentaciju Srbije, ispisali ste zlatne stranice u istoriji srpskog boksa i na najbolji način predstavili Republiku Srpsku i Srbiju - naveo je Dodik na Instagramu.

Istakao je da su pokazali da za njih ne postoje granice. 

- Uvjeren sam da su pred vama nove pobjede i uspjesi. S oduševljenjem smo pratili vaše borbe i pobjede, koje su vas dovele do titule svjetskog prvaka. Vi ste najbolji i najveći ambasadori Republike Srpske i uvijek ćete imati podršku institucija. Želim vam dobro zdravlje, sreću na ličnom planu i da u vremenu koje dolazi nastavite da postižete vrhunske rezultate na ponos svih nas - istakao je Dodik.

Srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović takođe je čestitala bokserki Sari Ćirković na tituli svjetske šampionke. 

- Čestitke našoj mladoj bokserki Sari Ćirković na tituli svjetske šampionke u boksu za uzrast mlađih seniora, u kategoriji do 51 kilograma! Zlatna medalja na Svjetskom prvenstvu u Španiji dokaz je upornosti i povećenog rada Sare i njenog tima, ali i veličanstven rezultat na koji je ponosna cijela Republika Srpska - navela je Cvijanović.

Sara je reprezentativka Srbije i član Bokserskog kluba "Obilić" iz Zvornika.

- Velika mi je čast što sam ove godine imala priliku da je upoznam i ugostim u Palati Republike - piše Glas Srpske.-

Sara Ćirković, reprezentativka Srbije i član Bokserskog kluba "Obilić" iz Zvornika, postala je svjetski šampion u boksu nakon što je u finalu Svjetskog prvenstva pobijedila Sofi Vinter Roshaug iz Danske