XS
SM
MD
LG

Danas kreće Jahorine

Zimska sezona na Jahorini zvanično počinje danas, 1.12. Najmoderniji sistem vještačkog osnježavanja staza „SnowFactory“ novim snijegom u potpunosti je prekrio dječiji poligon, na kojem će mališani i manje spretni skijaši, već sutra, moći skijati po 50% nižoj cijeni.

Nažalost, otvaranje očekivanih staza, Poljice i Novak Đoković, prvog dana zvaničnog otvorenja sezone nisu dozvolili vremenski uslovi.

U iščekivanju nešto nižih temperatura vazduha, sistem vještačkog osnježavanja nastavlja sa radom!

Dok vrijedni tim Olimpijskog centra Jahorina priprema preostale jahorinske staze i instalacije vertikalnog transporta, zaposleni Olimpijskog bara u potpunosti su spremni za odličnu žurku zakazanu za 1.12, kada će nastupiti sjajni Zli Pevač.

Svi koji su rezervisali svoje mjesto na večerašnjoj zabavi, do Olimpijskog bara prevešće gondola Poljice, a ulaz je potpuno besplatan.

Samo dan dijeli nas i od tradicionalnog, vrhunskog noćnog provoda u sklopu “Jahorina Ski Opening”-a, koji je zakazan za period od 1. do 4. decembra.

U večernjim satima u pomenutom periodu planinsku atmosferu do usijanja dovešće regionalne muzičke zvijezde, i to kakve!

Prljavo Kazalište, Marija Šerifović i Željko Joksimović!

U koncertnom šatoru na kaskadnom parkingu u neposrednoj blizini staze Poljice, 2.12. nastupiće Prljavo Kazalište, 3.12, Marija Šerifović, te 4.12, Željko Joksimović.

Ulaznice za pomenute koncerte svi zainteresovani mogu kupiti na portalu kupikartu.ba, prodajnim mjestima ovog sistema, kao i hotelima Vučko, Termag i Lavina, na Jahorini, a cijene istih iznose 20 KM za standardne ulaznice, te 70 KM za VIP ulaznice, do dana samih koncerata, kada će cijene standardnih ulaznica iznositi 30 KM, a cijene VIP ulaznica 100 KM.