XS
SM
MD
LG

Čekamo snijeg i minuse

Obavještavaju se posjetioci i ljubitelji Jahorine da će gondola Poljice u petak, 9.12, subotu, 10.12, te nedjelju, 11.12, ukoliko to dozvole vremenski uslovi, biti u pogonu za panoramsko razgledanje, te prevoz do Olimpijskog bara, koji će biti otvoren za posjetu na pomenute datume. Radno vrijeme gondole Poljice i Olimpijskog bara biće od 10h do 16h. U skladu sa prethodno pomenutim, parking Olimpijskog centra Jahorina će, takođe, raditi.

Instalacije vertikalnog transporta na planini neće biti u pogonu, a staze za skijanje, u skladu sa tim, neće biti otvorene. Usljed vremenskih uslova koji nisu dozvolili puštanje sistema za vještačko osnježavanje staza u pogon u prvim danima zimske sezone 22/23, te najave nepovoljnih vremenskih prilika u danima koji slijede, Olimpijski centar Jahorina privremeno je obustavio rad svojih kapaciteta.

U skladu sa najavama vremenske prognoze, obustavljen rad instalacija i staza ostaće na snazi do daljnjeg. U slučaju promjene prethodno pomenutog, te stvaranja povoljnih uslova za proizvodnju snijega, kao i pojave prirodnog snijega, uslijediće naknadno obavještenje na zvaničnom sajtu, te društvenim platformama, Olimpijskog centra Jahorina. Zakazani koncerti Saše Kovačevića, 9.12, i Vesne Zmijanac, 10.12, u Olimpijskom baru, će se održati na pomenute datume.