XS
SM
MD
LG

Održana svečanost povodom 50. rođendana GFS Gradiška

Svi na okupu

Gradski Fudbalski savez Gradiška organizovao je večeras svečanu sjednicu u Domu kulture u povodu 50. rođendana, a jubilej ove organizacije uveličao je i Vico Zeljković, predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske.

 


-Bilo mi je istinsko zadovoljstvo da prisustvujem svečanoj proslavi  - pola veka postojanja i rada Gradskog Fudbalskog saveza Gradiška. To je period u kojem se gradila fudbalska kuća pažljivo i strpljivo, opstajala i u najtežim vremenima, sačuvala integritet i iz godine u godinu unapređivala fudbalsku igru – rekao je Vico Zeljković, predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske.

Predsjedniku Zeljkoviću se, u ime Gradskog Fudbalskog saveza Gradiška zahvalio Ilija Gigović, predsjednik ove organizacije istakavši:

-Zaista nam je velika čast što imamo priliku da ugostimo predsjednika Vicu Zeljkovića i delegaciju Fudbalskog saveza Republike Srpske s kojima smo uvijek imali otvorenu i iskrenu saradnju u interesu progresa fudbala i naših organizacija. I dalje stojimo na raspolaganju sa svim resursima koje posjedujemo.

Na svečanosti je prisustvovao i Zoran Adžić, gradonačelnik Gradiške koji je izrazio želju i istakao spremnost da lokalna zajednica zajedno sa Fudbalskim savezom Republike Srpske uđe u projekat renoviranja i rekonstrukcije Gradskog stadiona koji nosi ime po proslavljenom olimpijskom pobjedniku Velimiru Sombolcu.

Takođe, zaslužnim pojedincima su u povodu pola vijeka postojanja GFS Gradiška uručena priznanja i zahvalnice.
Ovom prilikom istaknuto je da će klubovima GFS Gradiška biti uručeno po pet lopti kao donacija Fudbalskog saveza Republike Srpske u sklopu projekta “Klubovi na prvom mjestu”.

Vico Zeljković