XS
SM
MD
LG

Vatrpolisti Borca pamte Darka Vujinovića

Nakon meča sa Tentom, u okviru Prve B lige Srbije na Fejsbuk profilu Vatrepolo kluba Borac Banja Luka objavljeno je saopštenje koje prenosimo u cjelini:

Iako nam je na sportskom planu pobjeda u drama završnici u zadnjoj utakmici u 2022. godini protiv ekipe iz Obrenovca izmakla, pobijedili smo na puno bitnijem - humanom. Darko Vujinović, samohrani otac, borac, je bolovao od dijabetesa, te je nedavno bio podvrgnut  operacija tromba na srcu.

Darko je nažalost preminuo u 45. godini.

Darkova kćerka Sara, boluje od cerebralne paralize i epilepsije, a upravo Darko vjerni Borčev navijač je za svoju kćer sa Borčevim sekcijama organizovao u više navrata humanitarne akcije.


Na utakmici protiv TENT-a iz Obrenovca smo mi pokrenuli akciju za pomoć Sari odnosno Darkovoj porodici koja se sada brine o Sari.
Mi možemo biti ponosni na naše članove, navijače, prijatelje kluba itd. , jer smo ispit humanosti već davno položili, ali još jednom pokazali da naš klub ima veliko srce i dušu.

Za naše skromne uslove u kojima  egzistiramo bez ozbiljne budžetske podrške, isključivo od priloga članova, navijača, prijatelja kluba i drugih na pomenutoj utakmici je skupljeno preko 1000, 00 KM za pomoć Sari i njenoj porodici, koja im je naravno i uručena.