XS
SM
MD
LG

Trebinjci i Čajničani finalisti

Ekipe „Bemiks“ iz Trebinja i čajnički Kafe „Biblioteka“ su finalisti tradicionalnog Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu „Zima u Foči 2022“.U polufinalnoj večeri kao što se očekivalo gledaoci su posmatrali dve odlične fudbalske predstave u kojim je viđeno dosta lepih ,poteza ,akcija i 12 pogodaka.

U prvomsusretu „Bermiks“ je dosta lakše nego što se očekivalo savladao prošlogodišnjeg pobednika turnira Restoran „Kastel“ iz Nikšića. Trebinjci su sigli prvi do prednost ,Nikšićani su uspeli da izjednače , a potom su futsaleri „Bemiksa“ još 3 puta pogađali gol Restorana „Kastel“ za ubedljivu pobedu i prolazak u finale. Veilka borba se vodila u drugom polufinalnom susretu, a ekipa iz Čajniča je definitivno potvrdila da nije samo najprijatnije iznenađenje već glavni kandidat za osvajanje pobedničkog pehara . Kafe „Biblioteka“ je stekla ubedljivu prednost od 3:0,Trnovjlani se nisu

predavali i uspeli su da smanje rezultat na 3:2, ipak u završnici Čajničani postižu i četvrti pogodak koji im širom otvara vrata finala. Fudbalske nade su odigrali utakmice za treće mesto.

Polufinale:

„Bemiks“Trebinje - Restoran „Kastel“Nikšić 4:1 (Gosto 3, Zečević - Drobnjak)

Kafe“Biblioteka“Čajniče - Kafe“Skaj“Trnovo 4:3 (Pudar 2,Kljakić 2 - Đorda 2, Ćeha)

Utakmica za treće mesto: Restoran „Kastel“Nikšić - Kafe „Skaj „Trnovo

Finale: „Bemiks“ Trebinje - Kafe „Bublioteka“ Čajniče

Fudbalske nade utakmice za treće mesto:

20098/09“ Apolon „ - „Monte Kristo „ 0:0 penalima 10:9

2010/11 „Delije Sever“ - Orlovi“ 0:2

2012/13 „Mančester Junajted“ - „PZG“ 2:0

2013/14 „Crvena Zvezda“ - „PSG“ 5:1