XS
SM
MD
LG

Napredak u dijelovima

Tek osnovani B tim fudbalskog kluba "Sloga" iz Gornjeg Crnjelova danas je počeo svoje prvenstvo u Drugoj opšti nskoj ligi Bijeljina. U prvom kolu bili su domaćini ekipi "Napredak" iz Dijelova i ostvarili više nego ubjedljivu pobjedu. Krajnji rezultat je bio 11:0 u korist domaće ekipe.

Bila je ovo prilika da na djelu ponovo vidie neki majstore fudbala koji su obilježili jednu eru Sloge, ali koji su i započeli nešto novo, kako u ovom klubu, tako i u cijeloj Republici Srpskoj. Kad  se to kaže, misli se na projekat B tima  kluba, jedinstven projekat na širem području.

Pored bivših igrača, ekipu sačinjavaju i neki novi, kao i neki mlađi i svi zajedno čine jedan sjajan kolektiv i odličnu družinu, kako na terenu tako i van njega. Na najbolje dane podsjetili su Đuranović, Garić, Bešlić, Anđelić, Kapikul, Stevanović i ostali.

Strijelci u ovom prvom istorijskom susretu bili su Zelenović (3 gola), Lazić (3 gola), Bešlić (2 gola), Đuranović, Stevanović i Krsmanović.

"Sjajan je osjećaj ponovo obući dres voljenog kluba i biti dio ovih sjajnih momaka. Moram, ipak prije svega, u ime cijele ekipe iskazati zahvalnost našem predsjedniku Zlatku Krbanjeviću što nam je omogućio sve ovo, kao i inače za sve što radi za fudbal, sada se već može reći na državnom nivou. Ostvarili smo zaslužen trijumf, odlično se družimo i možemo samo poželjeti da nastavimo u ovakvom ritmu", izjavio je kapiten ekipe Bogdan Stevanović .

.

Slog a B Gornje Crnjelovo / Foto: Fejsbuk


Zenit 3 : 2 Nacional
Mladost 0 : 4 Sloga 2
Ostojićevo : Sinđelić
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Sloga 2 10 9 1 0 28
2 Ostojićevo 10 7 1 2 22
3 Zenit 10 6 0 4 18
4 Mladost 10 4 1 5 13
5 Nacional 10 1 1 8 4
6 Napredak 10 1 0 9 3
7 Sinđelić 0 0 0 0 0