XS
SM
MD
LG

3 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Protokol
Sarajevo. Trening centar FK Sarajevo - Butmir. Glavni sudija: Almasa Hodžić (Breza). Pomoćnici: Vesna Miletić (Pale), Aida Jusufović (Sarajevo). Delegat: Emina Čizmić (Kakanj). Posmatrač suđenja: Dragan Prtvar (Istočno Sarajevo).
Postava
Hasanbegović, Dijaković, BektaÅ”, Hamzić, Kuč, A. Spahić, Kapetanović, KrÅ”o, Spasojević, Jelčić, Milinković. Na klupi su joÅ”: Å ljivo, Nedić, Velagić, A. Spahić, Mujkić, Krajnić, SliÅ”ković, Selimović, Kamerić. Trener: Samira Hurem.
Postava
Faković, Perić, A. Isaković, Denda, Terzić, Gradinović, Piskić, Hrelja, Kreća, Čondra, A. Isaković. Na klupi su joÅ”: Lovrić, Å imić, Čule, Husić, Begović. Trener: Zijo Tojaga.
Polufinalna fudbalska utakmica Kupa Bosne I Hercegovine između SFK 2000 Sarajevo I mostarske Emine prekinuta je u 10 sekundi susreta. GoŔće su na teren u Butmiru izaÅ”le sa sedam igračica, da bi se odmah po početku meča ā€˜ā€™povrijedilaā€™ā€™ jedna od njih i susret je nakon pet minuta čekanja da se vidi da li će se povrijeđena igračica vratiti u igru, zavrÅ”en. Ovakvom razvoju situacije prethodila je nečija velika greÅ”ka. Naime, Emina i njen trener Zijo Tojaga su predali spiska sa 17 igračica, ali je nakon Å”to je delegate Emina Čizmić upisala u Komet sistem sastav goŔći vidjela da su tri igračice suspendovane, zbog trećeg žutog kartona. Nakon konsultacija sa nekim u FS BiH ona je tražila od Tojage da dostavi novi spiska, a onda im je stigao papir sa sedam igrača. Inače po Propozicijama takmičenja igrači koji dobiju treći žuti karton u prvenstvenim mečevima ne mogu pauzu ā€˜ā€™odraditiā€™ā€™ u Kupu. To su dva odvojena takmičenja, pa se i posebno vode kartoni. Crveni karton je
Utakmica prekinuta.
Petar24 je podelio utakmicu
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača