XS
SM
MD
LG
Da bi ste mogli da koristi Tifo Club mrežu morate se registrovati.

MaidI je podelio utakmicu
0 0 pre 20 sati
1 komentara
MaidI
.
pre 20 sati 0 · 0
MilosJovic1 je podelio utakmicu
1 0 juče
MilosJovic1 je ovo ocenio zelenim kartonom 
DarkoBc je postavio novu vest
Dvije Mladosti i Jugović vrebaju titulu

Prva opštinska liga PFS Brčko distrikta došla je do same završnice, tri ekipe i to Mladost iz Trnjaka, Jugović i Mladost iz Bogutovog  Sela su bodovno poravnate na tabeli i zadnjih 90 minuta odlučuje o tituli i plasmanu u Područnu ligu Posavine.

Jugović će ugostiti ekipu Slijepčevića i veliki je favorit u ovoj utakmici, ipak sve oči će ovo kolo biti uperene u Bogutovo Selo gdje se sastaju dvije Mladosti i od rezultata njihove utakmice zavisi konačan plasman na tabeli. Sve tri ekipe imaju neke svoje računice i vjeruju da će se baš one u nedelju oko 13 časova radovati plasmanu u viši rang.

Ko god od tri pomenute ekipe  prvi prođe kroz cilj može se reći mirne duše da je zasluženo, jer dugo se na terenima Brčko distrikta nije igrao ljepši i pošteniji fudbal, a kada se tako igra onda ni uzbuđenja ne može da fali.

Ole Sport Brčko distrikt, butik sportske opreme

Prikaži manje
Prva opštinska liga PFS Brčko distrikta došla je do same završnice, tri ekipe i to Mladost iz Trnjaka, Jugović i Mladost iz Bogutovog  Sela su bodovno poravnate na tabeli i zadnjih 90 minuta odlučuje o tituli i plasmanu u Područnu ligu Posavine. Jugović će ugostiti ekipu Slijepčevića i veliki je favorit u ovoj utakmici, ipak sve oči će ovo kolo biti uperene u Bogutovo Selo gdje se...
Prikaži sve
0 0 juče
Dandy2105 je postavio sliku
0 0 prekjuče
Dandy2105 je postavio sliku
0 0 prekjuče
mariojadrankovic je ocenio igrača
0 0 prekjuče
1 komentara
mariojadrankovic
Ispod očekivanja
prekjuče 0 · 0
Poslednja slika
Dandy2105 prekjuče
Poslednji video
Administrator DC pre mesec dana