XS
SM
MD
LG

Konjic dobija klizalište

 Grad Konjic će uskoro imati klizalište na veliku radost i zadovoljstvo svih Konjičana. Ustanova Sportska dvorana Konjic je na svoj Feisbuk  stranici objavila da će ovaj prelijepi grad na Neretvi imati svoje klizalište koje će  uveseljavati sve zaljubljenike zimskih sportova „Zimski grad Konjic – Svi na klizalište“.

Više o tome nam je rekao direktor Ustanove Sportska dvorana , profesor Adnan Elezović_:

„ Po uzoru na veče gradove pokušavali smo da organizujemo klizalište i u našem gradu. Zahvaljujući našim generalnim sponzorima Ošštni Konjic i PD Igman d.d. Konjic ove zime ćemo biti u mogućnosti da organizujemo Zimski grad Konjic u čijem sklopu će biti i klizalište.

Zimski grad Konjic će se održavati od 06. do 30. Januara na SC „Partizanovo“. Pored klizališta raspisan je Javni poziv za iznajmljivanje štandova, kućica za uslužne djelatnosti.

Cilj nam je da u toku zimskog perioda našim sugrađanima, a pogotovo, djeci omogućimo da što kvalitetnije i sadržajnije provedu zimski period. Svečano otvaranje „Zimski grad Konjic „ će biti upriličeno 06. Januara u 18:00 sati „, kazao je direktor Ustanove Sportska dvorana Konjic, profesor, Adnan Elzović.