XS
SM
MD
LG
Igrači i ocene
  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
Tekstualni prenos utakmice
45+1'
Protokol
Stadion: Luke. Sudije: Marko Domazet (Istočna Ilidža) [Glavni], Goran Ilinčić (Prijedor) [Pomoćnik], Dragan Keranović (Prijedor) [Pomoćnik],
Postava
DuÅ”an Travar(G) , Ilija Danilović , Danko Radić , SiniÅ”a Lazendić , LjubiÅ”a Nikodinović , Predrag Zekanović , Timar Demar Lewis , DuÅ”ko Mitrić (K), Juan Jose Fontemachi , Vasilije Jotić , Milan Nenad , REZERVE Đorđe Vuković(G) , Srđan Đukanović , Ognjen Soldat , Aynar Eshba , Pero Vučković , Vladan Todorović , Mihajlo Živković , Marko Babić , Aleksandar Gavrić ,
Postava
Risto PeriÅ”ić(G) , Đoko Milović , Matija Glogovac , Mihailo Cmiljanović , Luka Babić , Ammar Đuderija , Zoran Milić , MiloÅ” Aćimović (K), Luka Begić , Marko Å uÅ”njar , Stefan Paranos , REZERVE Mladen MiloÅ”ević(G) , Matej Kapor , Marko Pandžić , Goran Popović ,
IzveŔtaj utakmice
Leotar stao u Mrkonjiću

Fudbaleri mrkonjićke Slobode Nova banka u16.kolu M:Tel lige Republike Srpske, pobijedili su Leotar 3:1.

Trijumf  Mrkonjićana je zaslužena, a da su domaći napadači bili još malo precizniji gosti su mogli doživjeti ubjedljiviji poraz.

 

Gol koji su postigli u 93 minutu, koji sekund prije kraja proizvod  individualnog  kvaliteti Miloša  Aćimovića. On je sa dvadesetak metara raspalo po lopti, koja je pogodila prečku i odbila se do Maraka Pandžića, a njemu nije bilo teško da  je spremi u mrežu nemoćnog Dušana Travara.

 Domaći fudbaleri imali su u prvom poluvremenu inicijativu, stvorili su nekoliko prilika za gol.

 Fudbaleri Slobode dolaze u vođstvo u 45. minutu, golom Luisa. Korner sa lijeve strane izveo je Milan Nenad, a u skoku pred golom Riste Perišića najviši je bio Luis i pogodio mrežu. Bio je to rezultat prvog poluvremena.

U drugom poluvremenu domaći fudbaleri nastavljaju sa još agresivnijom i ofanzivnijom igrom. Stvaraju šanse, koje u gol ne pretvaraju Jotić i Danilović. Gosti pokušavaju da ugroze gol Travara iz brzih kontranapada, ali bezuspješno.

 Sloboda do drug gola dolazi u 62. minutu. Strijelac je Predrag Zekanović iz penala. Vasilije Jotić umakao je odbrani gostiju, a kaznenom prostoru ruši ga jedna fudbaler Leotara, a  Domazet pokazuje na bijelu tačku.

Fudbaleri Sloboda Nova banka u 68.  minutu uvećavaju prednost na 3:0. Strijelac je Milan Nenad, nakon sjajne akcije sa Dankom Radićem.

I kada su svi na stadionu očekivali kraj, Miloš Aćimović raspalio je po lopti sa dvadesetak matara koju je zaustavila prečka, a u gol smjesti Pandžić.

 Šef stručnog štaba Sloboda Nova banka Marko Tešić zadovoljan je igrom i pobjedom svoje ekipe.

-Čestitao bih fudbalerima obje ekipe na odličnoj utakmici. Prvih dvadesetak minuta smo diktirali ritam i imali nekoliko dobrih situacija za gol. Nako toga Leotara je bio malo preuzeo inicijativu. Ipak u finišu prvog poluvremena postižemo gol. U svlačionici smo se dogovorili kako da igramo u drugom poluvremenu. Pored dva postignuta gola imali smo dvije, tri stopostotne prilike za gol. Sve u svemu zasluženo smo pobijedili i čestitao bih Leotaru na dobroj igri. Želim im sreću u narednim utakmicama rekao je Tešić.

Strateg Trebinjaca Oleg Ćurić, nezadovoljan je igrom svoje ekipe  porazom:

-Prije svega čestitke na zasluženoj pobjedi fudbalerima Slobode. Mi smo nekih dvadesetak minuta na početku  utakmice stajali dobro, a onda je uslijedio pad. Igrali smo sve slabije i slabije i ko zna po koji put primao gol u poslednjim trenucima prvog poluvremena. To je preokrenulo smjer utakmice. U Mrkonjić smo  došli i oslabljeni, jer su neki igrači imali tri žuta kartona. Iskreno potrošilo nas je ovo prvenstvo dosta. I putovanjima. Ali nije to razlog da odigramo loše i da nemamo želje za pobjedom, rekao je Ćurić.

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske Sloboda Leotar
Međusobne utakmice
2023-2024
25.05
17:30
Leotar
Sloboda
2
0
18.11
13:00
Sloboda
Leotar
3
1

2016-2017
12.04
16:30
Leotar
Sloboda (MG)
2
0
29.03
16:00
Sloboda (MG)
Leotar
1
3

2015-2016
21.05
17:00
Sloboda (MG)
Leotar
3
1
27.04
16:00
Leotar
Sloboda (MG)
2
0
26.03
14:30
Sloboda (MG)
Leotar
4
2
03.10
15:30
Leotar
Sloboda (MG)
0
1

2014-2015
04.04
15:00
Leotar
Sloboda (MG)
1
0
07.09
16:30
Sloboda (MG)
Leotar
3
0

Uporedni rezultati

Sloboda
 
Leotar
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
10 (5) Broj utakmica 10 (5)
5 (4) Broj pobeda 5 (4)
0 (0) Broj nereŔenih 0 (0)
5 (1) Broj poraza 5 (1)
15 (14) Dati poeni 14 (7)
14 (7) Primljeni poeni 15 (1)
+1 (+7) gol razlika na utakmicama -1 (+6)
50% (80%) UspeŔnost 50% (80%)
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača