XS
SM
MD
LG

U susret utakmici sa komšijama iz Lokanja

Ekipa Podrinja je mučila muku kako u igračkom kadru tako i upravljačkoj strukturi kluba, ali je dvojac Aćimović  - Maksimović uz podršku igrača koji trenutno igraju i malog broja poštovaoca kluba, uspio da koliko toliko stabilizuje situaciju u klubu.

Pomenuti dvojac je na početku prvenstva uspeo da angažuje proverenog trenera Nestorovića kako bi vodio ekipu Podrinja.

Bilo je teško, pogotovo u prvom dijelu prvenstva, ali upornost trenera i igrača polako ali sigurno davalo je rezultate.

Napravljen je temelj u igračkom kadru sa mladim igračima uz pomoć starijih i iskusnijih   kako bi sledeće godine Podrinje sigurno bilo među prve tri ekipe u Regionalnoj ligi Istok.

Mnogo muke zadaje i činjenica da nekoliko iskusnijih igrača nisu u mogućnosti biti na svakoj utakmici, što dodatno komplikuje situaciju treneru Nestoroviću, koji se ne predaje i kroz svoj rad je dosta lijepih stvari  uneo u igru ekipe Podrinja.

U subotu, 18. maja 2024 godine od 17.30 časova FK - Podrinje će na svom terenu u Tršiću ugostiti komšije iz Lokanja.

 Očekivanja su velika, pogotovo od strane domaće ekipe iz Tršića, koja se bori za opstanak u Regionalnoj ligi Istok sa još nekoliko ekipa koje se nalaze na začelju, jer se situacija na tabeli baš zakomplikovala za mnoge ekipe.
 

"Ja vjerujem u ekipu i igrače, vjerujem u naš mentalitet i našu snagu. Svaka čast svakom, svakog poštujemo, ali se nikog ne plašimo. Momci rastu i sazrijevaju uz ovakve utakmice i baš ovakve su nam i potrebne, da bi sledeće godine bili najbolji u ligi." - rekao je strateg Podrinja, Željko Nestorović.

Treba napomenuti da će na ovoj utakmici svoj debi imati igrač, Miljan Milić iz Trebinja, koji je spletom okolnosti postao igrač ekipe iz Tršića i sigurno će biti veliko pojačanje u redovima Podrinja. Ekipa Podrinja trenutno zauzima deseto mjesto na tabeli Regionalne lige Istok...