XS
SM
MD
LG
Da bi ste mogli da koristi Tifo Club mrežu morate se registrovati.

Petar24 je podelio utakmicu
1 0 pre 3 sata
Petar24 je ovo ocenio zelenim kartonom 
Administrator DC je podelio utakmicu
0 0 pre 5 sati
1 komentara
Administrator DC
Gosti nezadovoljni suđenjem su napustili teren.
pre 5 sati 0 · 0
Administrator DC je podelio utakmicu
0 0 pre 7 sati
1 komentara
Administrator DC
Gosti nisu doputovali na utakmicu.
pre 7 sati 0 · 0
Administrator DC je podelio utakmicu
0 0 pre 8 sati
1 komentara
Administrator DC
Domaćin se nije pojavio na utakmici.
pre 8 sati 0 · 0
DarkoBc je postavio novu vest
Gredice šampioni područne lige Posavina

Dva  kola su ostala u Područnoj ligi, grupa Posavinia o da se odigraju do kraja prvenstva, al' stvari su tu davno postale jasne, Gredice će put "regije" a Sloboda iz Mrtvice se vraća u Opštinsku ligu PFS Brčko distrikta odakle je prošle godine na "mala vrata" i došla.

Gredice su tokom cijele godine bile na čelu tabele i izgleda da su se konačno odlučile na iskorak i takmičenje u Regionalnoj ligi, jer već godinama su bili u vrhu tabele, ali ih je nedostatak finansijskih sredstava kočio da naprave taj odlučujući korak.

 Kvalitet svakako posjeduju i uz par adekvatnih pojačanja sigurno će biti konkurentni ekipama iz regije Posavina, Semberija i Birač.

Na drugoj strani Sloboda iz Mrtvice je najmanje pokazala, tačnije nije pokazala ništa, dvije pobjede u 20 do sada odigranih kola nisu bile dovoljne za opstanak, tako da ćemo ih od sledeće godine ponovo gledati na terenima Opštinske lige Brčko distrikta.

Ostatak lige će u skladu sa svojim ambicijama i igračkim kadrom "odraditi" poslednja dva kola i otići na zasluženi odmor.

Na neki način svi su zadovoljni svojim učinkom i manje više plasmanom na tabeli, svi osim možda FK "Grčica" iz istoimenog naselja, naime ekipa Grčice je bila najaktivnija tokom cijele godine po pitanju dolazaka igrača i koja je napravila respektabilnu ekipu, igrala je Grčica krajnje promjenjivo i slavila na nakim teškim terenima, al' je isto tako prosipala bodove gdje se to od nje nije očekivalo. Nadamo se da će trener Tešić,  sledeće sezone "utegnuti" ekipu i da će konkurisati za sam vrh tabele.

 
Prikaži manje
Dva  kola su ostala u Područnoj ligi, grupa Posavinia o da se odigraju do kraja prvenstva, al' stvari su tu davno postale jasne, Gredice će put "regije" a Sloboda iz Mrtvice se vraća u Opštinsku ligu PFS Brčko distrikta odakle je prošle godine na "mala vrata" i došla. Gredice su tokom cijele godine bile na čelu tabele i izgleda da su se konačno odlučile na iskorak i takmičenje u...
Prikaži sve
0 0 prekjuče
MaidI je podelio utakmicu
0 0 pre 4 dana
1 komentara
MaidI
.
pre 4 dana 0 · 0
MilosJovic1 je podelio utakmicu
1 0 pre 4 dana
MilosJovic1 je ovo ocenio zelenim kartonom 
Korisnici na mreži 1
Poslednja slika
Dandy2105 pre 5 dana
Poslednji video
Administrator DC pre mesec dana