XS
SM
MD
LG

2 : 1
Poluvreme
1 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Gol
U Foči se igra sudijsko vrijeme. Domaćin je uspio praktično u samom finiÅ”u stići do gola. Pogodio je Dejan RaÅ”ević. Sutjeska - Rudar Prijedor 2:1.
90'
Utakmica zavrŔena
ZavrŔen meč. Sutjeska slavila sa 2:1.
90'
Penal
Gosti su stigli do gola. Penal je precizno izveo Gavranović i matirao je nemoćnog Terzića.
35'
Gol
Od 30. minute domaći vide sa 1:0. Mrežu tima iz Prijedora zatresao je Đorđe Okuka.
30'
Nema golova u Foči i dalje je 0:0,a vi na naŔem sajtu možete gledati video prenos meča sa Gradskog stadiona Foča.
29'
Od 20 časova u Foči igraju Sutjeska i Rudar Prijedor. Sutjeska - Rudar Prijedor Foča. Gradski stadion. Sudija: SlaviÅ”a Mazić (Vlasenica). Sutjeska: Terzić, Mulić, Lukić, Mrgud, S.Pljevaljčić, RaÅ”ević, Ivanović, Sekulović, Okuka, M. Ivanović, O. Pljevaljčić. Na klupi: Plemić, Filipović, Radović, V. Ivanović, L. Sekulić, KrajiÅ”nik, Milić. Trener: Miljan Raradnović.
1'
Rudar Prijedor: Hamzabegović, Lajić, Živanić, Mujagić, Gavranović, Pekija, Crnomarković, Rosić, Lezić, Dragić, Davidović, Na klupi: Petrović, Ramić, Kovačević, Marmat, Mrkić, Mikić, Polovina. Trener: Nedžad Žerić.
1'
IzveŔtaj utakmice

RaÅ”ević brži od sudije

19.08.2018 SlaviÅ”a VukaÅ”inović

Fudbaleri Sutjeske su na najbolji način otvorili novi Å”ampionatĀ pred domaćim navijačima.Savladali su kvalitetni sastav Rudar Prijedora . Fočaci su u ovom meču viÅ”e želeli pobedu, ostavili su srce na terenu i u jednoj borbenoj,Ā  pravoj prvenstvenoj utakmici,Ā  uknjižili prve ovosezonske bodove. Domaći tim je bolje otvorio utakmicu i nakon nekoliko propuÅ”tenih poluprilika u 30.minutu usledila je odlična akcija Sutjeske. RaÅ”ević je uÅ”ao iskosa sa desne strane u kazneni prostor gostiju, Å”utirao sa desetak metara ,golman Rudara Hamzibegović je nakratko odbio loptu na koju je natrčao najbolji akter ovoga meča Đorđe Okuka i smestio je u donji levi ugao gostujućeg gola.

Radost domaćeg tima trajala je samo tri minuta ,u Å”esnaestercu Fočaka Mulić je nepropisno zaustavio Živanića ,sudija Mazić je pokazao na belu tačku,Ā  a siguran sa jedanaest metara bio je Gavranović.

Sutjesku nije pokolebalo brzo izednačenje gostiju, nastavili su atakovati prema golu Rudara,Ā  a dobre prilike za postizanje pogotka nije iskoristio RaÅ”ević u 37. i 40 . minutu.

U zavrÅ”nici prvog dela i domaći igrači su tražili najstrožu kaznu , Ognjen Pljevaljčić je uÅ”ao sa loptom u kazneni prostor gostiju, na njega je startovao Lajić , ipak sudijsaka piÅ”taljka se nije oglasila.

Drugo poluvreme je počelo boljom igrom gostiju,Ā  koji su u prve tri minuta nastavke izveli čak četiri kornera,Ā  ali bez rezultata. Zatim su ponovo zapretili Fočaci,Ā  preko RaÅ”evića u 51.minuti, potom Okuke nakon solo prodora u 58. minutu . Ipak mreža je mirovala.

Rudar je bio blizu pogotka u 75.minutu Ā kada je Rosić sa 18. metara Å”utirao pored domaćeg gola. ž

FiniÅ” susreta je pripao Sutjesci , Radović koji je zamenio Okuku se tri puta naÅ”ao u povoljnim prilikama, bilo je to u 79, 80. i 84. minutu , njegove pokuÅ”aje osujetio je gostujući čuvar mreže Hamzibegović .

I kada se očekivao kraj meča na stadionu pokraj Ćehotine pravda je zadovoljena,Ā  a borbenost i trud domaćih igrača se isplatio. Igrao se 90. minut dosuđen je slobodan udarac skoro na uglu gostujuće polovine, odlično je centrirao Marko Ivanović,Ā  a u buketu igrača pred golom Rudara najbolje se snaÅ”ao iskusni RaÅ”ević i glavom smestio loptu u mrežu Prijedorčana , za veliku radost svoga tima i vernih navijača.

SUTJESKA (F) ā€“ RUDAR (P) 2:1 (1:1)

Gradski stadion. Gledalaca: 200.Sudija: SlaviÅ”a Mazić (Vlasenica) .Strelci: Okuka u 30 .Ā RaÅ”ević 90. (Sutjeska),Ā  Gavranović (11.m)Ā  Ā 33. (Rudar) Žuti kartoni: S.Pljevaljčić, Sekulović, Milić, M.Ivanović, RaÅ”ević, A.Ivanović (Sutjeska), Pekija, Rosić, Lajić (Rudar).

Sutjeska (F): Terzić ,Mulić ,Lukić Ā (od 67 .Milić), Mrgud . S. Pljevaljčić Ā (od 80. Filipović) ,RaÅ”ević , A.Ivanović, Sekulović , Okuka Ā (od 76.Radović ), M.Ivanović ,O. Pljevaljčić .

Rudar (P):Ā  Hamzabegović ,Lajić ,Živanić Ā (od 90. Kovačević ),Mujagić , Gavranović Ā (od 90. Ramić ), Pekija , Crnomarković Ā (od 76. Mrkić), Rosić ,Lezić ,Dragić , Davidović .

Igrač utakmice: Đorđe Okuka (Sutjeska)

Sutjeska - Rudar Prijedor

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske Sutjeska Rudar Prijedor
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača