XS
SM
MD
LG

1 : 2
Poluvreme
1 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Slobodan udarac
Nova tri boda Sloga uzela u Foči. Porazila Sutjesku sa 1:2.
90+ 5'
Gol
U Foči 76. minut 1:2. Neodlučnost odbrane Sutjeske iskoristi je Komarčević i iskosa sa destak metara pogodio mrezu Fočaka.
76. minut '
Gol
Sloga od 8 minuta vodi u Foči 0:1. Komarćević je izveo slobodan udarac iskosa sa 20 metara, bio je to viÅ”e centarÅ”ut nego Å”ut na gol, ali lopta je dobila polmalo čudnu putanju i zavrÅ”ila u gornjem desnom uglu gola Sutjeske.
8. minut '
Å ut na gol
Sutjeska zaprijetila peko Milića i Okuke, ali odbrana,Sloge dobro intervenisala
6.minut '
SUTJESKA - SLOGA GC Sudija: SiniÅ”a Lazić (Prijedor) Pomoćnici: Zoran Radaković i Goran Ilinčić (oba Prijedor) Četvrti sudija: Slavoljub Gogić (Istočno Sarajevo) Delegat: Milorad Pisić (Zvornik) Kontrolor suđenja: Radoslav Vukasović (Trebinje)
Krnojelac, Lukić, Mrgud, S. Pljevaljčić, Ivanović, Sekulović, Okuka, Elez, Mulić, O. Pljevaljčić, Milić. Na klupi: Terzić, KrajiÅ”nik, Filipović, RaÅ”ević, Radović, De. Drakul, M. Ivanović.
Bodiroga, Panić, Arnautović, Nikolić, Komarčević, Lekanić, Marković, Delić, Vasić, Labović, Mihajlović. Na klupi: Novaković, Karamn, Lazić, Klasanovć, Macanović, Jokić, Dupor. Trener: Dragan Mićić.
Gol
Od14. minute u Foči je 1:1. Udarac iz ugla izveo Je Okuka, pred gostujućim golom najbolje se snaÅ”ao Mrgud i glavom smjestio loptu u mrežu Sloge.
IzveŔtaj utakmice

Sutjeska - Sloga (video)

16.09.2018 Administrator DC

Lider Prve lige Republike Srpske Sloga it Gornjeg Crnjelova gopstovala je u Foči. Domaćin Sutjeska tražila je način kako da zaustavi Komarččevića i ostale i eventualno dođe do boda ili sva tri.

Nisu u tome uspeli. Gosti su sa dva data i jednom primljenim golom kući otišli pevajući. Tako je Sloga ostala na prvoj poziciji sa 16 bodva,a prate je Borac sa 13 i utakmicom manje, dok Slavija ima 12. Evo najzanimljivojih detalja meča.

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske Sutjeska Sloga
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača