XS
SM
MD
LG

Dobanovčani oštećeni za nedosuđeni jedanaesterac

Foto: fksindjelic.rs

Budućnost je protiv Dinama odigrala turbulentnu utakmicu, posle koje je ostao opor ukus u ustima, da ne kažemo doza rezigniranosti dešavanjima na terenu, skrojenim od strane  sudijske trojke. Razočarani su što su nesportske stvari uticale na tok i ishod meča. Svesni su da je bezpredmetno pričati o suđenju, rak rani srpskog fudbala.

- Oštećeni smo u par situacija - kaže trener Dušan Kljajić i dodaje da su možda na duže vreme izgubili strelca Aničića, koga je protivnički golman povredio u kaznenom prostoru, a da start nije okvalifikovan za najstrožu kaznu. - Zadovoljan sam, kaže iskusni stručnjak,  kako su momci odigrali, a to što nam nisu dozvolili da damo gol je druga priča.

Već u petak Dobanovčane očekuje još jedno gostovanje protiv ekipe iz vrha tabekle. - OFK Bačka je dobro selektiran tim i pretenduju da se vrate u Super ligu. Težićemo da odigramo kako mi znamo, borbeno, motivisano i bezkompromisno, kako bi dokazali da ne zaslužujemo mesto na začelju tabele - poručio je Kljajić, koji će za meč u Bačkoj Palanci moći da računa na kapitena Đorđevića i najverovatnije Bubala, koji je trenirao cele nedelje i biće u kombinaciji za sastav tima.

Dušan Kljajić je prethodne četiri godine proveo u dalekom i egzotičnom Tajlandu. Dušanov sin Filip, donedavno golman Partizana, od pre dva meseca član je japanskog premijerligaša Omnije Ardije, sa kojom je potpisao ugovor na dve plus jednu godinu.