XS
SM
MD
LG

Da bi kompletirao tim Miloviću potreban štoper i zadnji vezni

Javor Matis gotovo da je sklopio kockice oko sastava tima i potreban im je još štoper i zadnji vezni pa budu kompletni. Od juče su jači za nastavak saradnje sa golmanom i kapitenom Lazovićem, i dolaskom napadača Jovića. Luković, Jevtić i Ilić još nisu rešili status, čekaju unosni angažman, i na njih trener Milovan Milović neće moći da računa u prvom kolu protiv prvog favorita Loznice. Tokom šest nedelja rada odigrali su sedam kontrolnih utakmica i sve rešili u svoju korist. 

- Radili smo dobro i predano. Jesmo sve pobedili ali me rezultati neće zavarati, video dosta toga što je loše. Ima problema kako u napadu tako i u odbrani. Nedostatke ćemo otklanjaju u hodu, selektiranje tima je veliki proces. Ispadanjem iz Superlige mnogo smo izgubili, ostali bez većeg dela ekipe, i morali smo krenuti ispočetka. Vratili smo neke igrače i kroz treninge i utakmice se upoznajemo i graditi igru - napominje Milović kome će ovo biti prvo samostalno vođenje ivanjičkog prvoligaša.
Ambicije  Javor Matisu su da budu u vrhu i do zime da kroje vrh tabele. Do kraja prelaznog roka odigraće se šest utakmica, i može se desiti da još neko dođe u Ivanjicu, pa da i ode.
Prvi rival i jedan od kandidata za osvajanje naslova je Loznica.
- Loznica je, kaže on,  glavni favorit, sa dobrom organizacijom, finansijskom potporom i dobro selektiranim i voďenim ti mom. Otišla su im 3-4 igrača, ali su se adekvatno pojačali dolaskom Stanojlovića, Bogicevica i Ilića.