XS
SM
MD
LG

Đokovići i Ljevnaić kod Aleksandra Vučića

Predsjednik Srbije Aleksandra Vučić sastao se danas sa Srđanom i Đorđem Đokovićem i direktorom OC Jahorine Dejanom Ljevnaićem.

Naime, porodica Đoković gradi žičaru od Vrnjačke Banje do Goča. Gondola je planirana u dužini od 6.950 metara, sa oko 108 kabina i 47 stubova na trasi. Predviđena brzina je 6 m/s, a kabine će biti rasklopnog tipa, kapaciteta za 10 osoba.Na međustanici i izlaznoj stanici u planu je i restoran, suvenirnica, bob na šinama i ziplajn.

Nakon današnjeg sastanka sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem direktor OC Jahorina je na svom Instagram nalogu napisao:

Fasciniran sam odličnom vizijom i znanjem predsednika Srbije, Aleksandra Vučića. Iako sam zvanično izgradio najveći broj žičara na svetu, ovaj projekat u Vrnjačkoj banji, za Srbiju i porodicu Đokovic mi je najdraži. Za mene je to velika čast i priznanje. Znam da Srbija ima najlepše banje i planine i treba da verujemo u njih i da pružimo naš maksimum da ih novim projektima ulepšamo, vodeći računa o ekologiji. Jasna vizija ne poznaje prepreke, napisao je Ljevnaić.

Nije zgoreg napomenti da je Dejan Ljevnaić još pre nekoliko godina na Jahorinu doveo porodicu Đoković. Naša planina je jedina koja ima i ski stazu Novak Đoković, a ona je jedna od omiljenijih  posjetiocima Jahorine. Đokovići posjeduju i plac na Jahorini, pa se očekuje da u što skorije vrijeme krenu i sa gradnjom na olimpijskoj planini.

 


Sledeća vest
Goleada u Palama