XS
SM
MD
LG

"Zmajevi" lete na Čair po revanš

Foto: @FKVoždovac

U trećoj utakmici plej-aut faze Super lige Srbije, fudbaleri Voždovca gostuju Radničkom u sredu 1. maja od 16 časova na Čairu.

Nišlije trenutno drže 11. mesto sa 37 bodova, dok su Zmajevi na poziciji ispod sa tri manje. U regularnom delu prvenstva, meč u Beogradu završen je nerešenim rezultatom 1:1, dok je u nišu domaćin nedavno slavio sa 2:1 posle preokreta.

Šef struke Voždovca, koji danas proslavlja 33. rođendan, svestan je da se protivnik nalazi u dobroj formi.

"Idemo u Niš ekipi koja je na poslednjih šest utakmica ostvarila četiri pobede i upisala dva nerešena rezultata. U dobroj su formi, nekoliko igrača im je odradilo suspenziju, tako da će i jedna i druga ekipa utakmicu dočekati sa punim rosterom. Pre manje od mesec dana smo igrali sa Radničkim poslednji meč, gde smo dobro otvorili utskmicu, poveli 1:0, nakon čega smo imali još jednu priliku ali na kraju izgubili sa 2:1 i utisak mi je i nakon te utakmice da usled nedovoljno dobrih uslova ekipe nisu mogle da pokažu sav svoj talenat koji i te kako poseduju. Nadam se da su ljudi iz Niša uradili sve da teren dovedu u optimalno stanje kako bismo mogli da vidimo malo bolji fudbal nego što je to bilo prošlog puta", poručio je gospodin Nikola Mitić.