XS
SM
MD
LG

Dvorana u Kozarskoj Dubici u novom ruhu

Zahvaljujući donaciji Predsjednika Republike Srpske uređuje se Sportska dvorana u Kozarskoj Dubici.

Posljednji radovi obavljaju se danas  i dvorana će već sutra, prekosutra biti u funkciji,  kazao je Darijan Babić načelnik Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove.

On je rekao da su radovi trajali 10-ak dana, da je parket u dvorani popravljen , izbrušen i prelakiran, te da se trenutno obavljaju poslovi na popravci sjedišta na tribinama i da su u toku završni radovi na farbanju sjedišta.

Veoma smo zadovoljni dinamikom izvođenja radova, očekivali smo da će trebati duži period da se sve uradi, ali evo završavaju u rekordnom roku, naglasio je Babić.

S obzirom na to da je veliki broj korisnika ove dvorane, a i školska godina je počela, mi smo se kao lokalna zajednica angažovali oko tehničke pomoći da se radovi što prije završe, pojasnio je Babić.

On je rekao da su sredstva za ovaj projekat obezbijeđena od strane Predsjednika Republike Srpske , da je vrijednost projekta oko 35 hiljada maraka ,te da je na tenderu za izvođača prošla firma „Pejić“ iz Gradiške.

Sportska dvorana  je jedno od najposjećenijih mjesta u našoj opštini , uz srednjoškolce koji ovdje imaju nastavu fizičkog vaspitanja , za treninge i takmičenja koriste je gotovo svi sportski klubovi,kao i rekreativci , a dvorana je često i mjesto održavanja drugih manifestacija.

RTV KD