XS
SM
MD
LG

3 : 6
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Polet ide u Drugu ligu

14.05.2018 Administrator DC

U okviru 23. kola RLC u Kakmužu snage su odmjerili ekipe Zvijezde i Poleta. Po kišnom vremenu, na Ozrenu, gosti su tražili 3 boda koja im osiguravaju titulu i ulazak u viši rang, dok za domaćine ova utakmica je značila siguran opstanak u ligi. Gosti napadaju od prve minute, ali posle jedne konfuzne intervencije Šaponjića, Čalaković šutem sa 16 metara zabija za 1: 0 u 18. minuti. ž

Već u 23. minu ti Ignjatić posle kornera izjednačuje. Samo što se krenulo sa centra domaći opet vode. Centaršut sa desne strane koristi vremešni S. Katanić i sa nekih 6 metara pored opet loše postavlje nog Šaponjića glavom zabija za 2: 1. Gosti onda pojačavaju ritam i oslobadjaju se pritiska i za samo 5 minuta daju 3 gola. U 40. minuti Miličević zabija za 2: 2. Na 2: 3 u 42. minuti povisuje Pejčić , da bi za 2;4 pogodio Malkić. . Drugo poluvremena je krenulo i istom ritmu, gosti napadaju ali opet domaći u 60. minuti smanjuju 3-4 , strijelac je opet Čalaković. U 70. minuti najbolji strijelac lige Ignjatić svojim drugim golom povisuje na 3-5. Rezervista Stjepanović postavlja u 85. minuti konačnih 3: 6 u Kakmuzu.

Igra je protekla u fer i korektnoj igri. Moramo reći da je OFK Polet 1926 na + 9 ispred druge Trebave iz Osječana . Oni su poraženi kući od ekipe Hajdu ka iz Batkusu sa 0: 3 i tako im ostaju još samo teorecke šanse za prvo mjesto, jer je ekipi iz Broda u 3 poslednja kola dovoljan jedan bod da i matematički osiguraju titulu.

Regionalne lige Regionalne lige Regionalna liga RS – Centar Zvijezda Polet 1926
HuleHule je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača