XS
SM
MD
LG

4 : 0
Poluvreme
2 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Zvijezda 09 na Stanićev pogon

16.09.2017 Administrator DC

Fudbaleri Zvijezde 09 ostvarili su zasluženu pobjedu protiv Sloge i posle pauze od sedam dan vratili se na prvo mjesto prvoligaÅ”kog karavana. Tim iz Etno sela ā€œStaniÅ”ićiā€ od prvog minuta je krenuo ofanzivno i u prvih pet minuta Stanić je pokuÅ”ao dva puta zatresti mrežu protivnika, međutim njegovi udarci su zavrÅ”ili pored gola.

Gosti su pokuÅ”ali preko Ilića u 10. minutu, međutim njegov udarac glavom sa pet metara je otiÅ”ao preko gola.

Domaći tim je stigao u vođstvo u 25. minutu kada je nakon prodora Mahmutovića po desnoj strani i ubacivanja u protivnički Å”esnaesterac na loptu natrčao Stanić i sa desetak metara poslao pod prečku gostujućeg gola.

U 30. i 32. minutu Mahmutović je dva puta Å”utirao, ali je Matović oba puta zaustavio njegove udarce. U 37. minutu Đukić je odlično uposlio Stanića koji je izaÅ”ao sam pred Matovića i sa desetak metara iskosa sa desne strane poslao loptu u mređu iza njegovih leđa.

Odličnu priliku u 41. minutu nije iskoristio Vučić, a četiri minuta kasnije Guzijan sa ivice Å”esnaesterca pogađa stativu. Na početku drugog dela Mahmutović je Å”utirao glavom pored gola.

U 65. minutu Guzijana je nepropisno u kaznenom prostoru zaustavio Hadžimujić, a sudija Lazić pokazao na belu tačku. Siguran izvođač bio je Stanić koji je uknjižio het-trik i poneo epitet junaka utakmice.

U 87. minutu Mahmutović je dva puta Å”utirao u tridesetak sekundi, ali je Matović zaustavio njegove udarce. Četvrti pogodak za Zvijezdu 09 postigao je Rakić u 90. minutu, a asistenciju je uknjižio omladinac Tojčić,piÅ”e zvojezda09.com

Zvijezda 09 - Sloga / Foto: zvijezda09.com

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske Zvijezda 09 Sloga
Fortuna je ocenio igrača
Fortuna je ocenio igrača
vukmar je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača