XS
SM
MD
LG

1 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Sporne situacije u Prijedoru (video)

02.04.2018 Administrator DC

Rudar Prijedor, tačnije Aleksandar Vojinović, u 89. minutu subotnjeg derbija protiv Zvijezde-09 iz Etno sela StaniÅ”ići postigao je regularan pogodak za pobjedu 2:1 koji je, međutim, na mahanje pomoćnog sudije Željka Dragojevića iz Banjaluke poniÅ”tio glavni arbitar GradiŔčanin MiloÅ” Gigović.

Na taj način Rudar Prijedor je oÅ”tećen i uskraćen za pobjedu, a najvjerovatnije i osvajanje prvog mjesta poslije 22. kola za ulazak u Ligu za prvaka koje garantuje startne dvije domaće utakmice od kojih i prvo domaćinstvo u derbiju baÅ” najvećem konkurentu i jedinom rivalu u borbi za titulu i palsman u Premijer ligu BiH.

Prema snimcima s centralne i kontra bočne kamere kojeĀ posjeduje portal prijedor24h.com, ali i fotografiju iz ā€œkonta uglaā€ jasno se vidi da je fudbaler Rudar Prijedora Aleksandar Vojinović u liniji sa defanzivcima gostiju iz Semberije, a u tom slučaju prednost se daje napadaču, jer se fudbal igra za golove. Osim toga to su i najnovije UEFA upute na osnovu Sudijske konvencije koju je potpisao i Fudbalski savez Republike Srpske posredstvom Fudbalskog saveza BiH.

http://prijedor24h.com/wp-content/uploads/2018/04/0-02-04-2b9fce2f25b5f10398bcd69242e473e84f1b1de89decc5056db40d777725a6d4_full.mp4?_=2Situacija je dodatno zabrinjavajuća kada se ima u vidu činjenica da je Željko Dragojević jedan od omiljenijih arbitara u FSRS i ā€œÄovjek od povjerenjaā€, ali je u ovom slučaju, kako se vidi na snimku, pogrijeÅ”io i nije dobro odradio posao, oÅ”tetivÅ”i domaćina

http://prijedor24h.com/wp-content/uploads/2018/04/rudar-kontra-kamera.mp4?_=1

Biće zanimljivo kako će u ovoj situaciji reagovati kontrolor suđenja Dejan RadiÅ”a iz Banjaluke.

Ā 

NaÅ”im čitaocima ostavljamo mogućnost da pogledaju snimke i sliku iz ā€œkontra uglaā€, te se uvjere da li je Aleksandar Vojinović bio u nedozvoljenoj poziciji ili je pomoćnik Željko Dragojević pogrijeÅ”io.

Ā 

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske Rudar Prijedor Zvijezda 09
Jevticc je ocenio igrača
campino je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača