XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Slavija kivna na sudiju Drinića
22.09.2017 Administrator DC

Fubaleri Slavije vratili su se iz Poljica kod Lukavca poraženi. Bolji od njih bio je u 1/16 finala Kupa Bosne i Hrcegovne federalni drugoligaš Svatovac. Meč je završen rezultatom 1:1, ali su domaći nakon boljeg izvođenja penala otišli dalje. Slavili  su rezultatom 5:4 . Poraz koji je iznenađujući i koji se timu iz Istočnog Sarajeva nikako nije smeo i trebao desiti.

-Neću da liči na pravdanje. Želeo sam penal seriju da prekinem i povučem ekipu sa terena, zbog sramnog ponašanja sudije Vladmira Drinića iz Modriče. Naš golman Ivan Butorović je odbranio dva penala, a jedan su domaći igrači poslali u prečku. Sve ih je sudija Drinić ponovio. Bilo je sramno sve to gledati. Imao sam utiska da će spreman svašta  učiniti da domaćina pošalje u naredno kolo. Ne želim ni jednim gestom da povredim našeg domaćina. Oni su nas primili izuzetno i hvala im na tome. Publika je takođe bila korektna, kaže trener Dragan Radović.

Slavija nije bila kompletna u ovom susretu. Nedostajali su Uroš Veljović, Miljan Govedarica, Marko Milenković i Tihomir Lalović.

-Prvu dvojicu nisam namerno želeo da vodim i cilj mi je bio da se odmore i budu spremni za nastavak šampionata. Lalović je povređen, već duže vreme, a Milenković je bio u Banjaluci, kod lekara. Ni njega neću imati na raspolaganju protiv Slobode, a vervatno i u još nekim meče vima. Kup moramo ostaviti iza sebe i okrenuti se obavezama u šampionatu Republike Srpske. Stiže nam Sloboda iz Mrkonjić Grada, jedna od naših najboljih ekipa i moramo se spremiti  da ih porazimo. Ne smem ni pomisliti na bilo koji drugi rezultat, rekao nam je šef stručnog štaba Slavije.    

Svatovac - Slavija / Foto: Fejsbuk FK Svatovac

Prva liga RS Prva liga RS Kup BiH Svatovac Slavija
Međusobne utakmice
2017-2018
20.09
16:00
Svatovac
Slavija
1
1

Uporedni rezultati

Svatovac
 
Slavija
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
1 (1) Broj utakmica 1 (0)
0 (0) Broj pobeda 0 (0)
1 (1) Broj nerešenih 1 (0)
0 (0) Broj poraza 0 (0)
1 (1) Dati poeni 1 (0)
1 (1) Primljeni poeni 1 (0)
0 (0) gol razlika na utakmicama 0 (0)
0% (0%) Uspešnost 0% ()
MihovilMikulic je ocenio igrača
Anurahmic je podelio utakmicu
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača