XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Bubamara išarala Leotar

U četvrtfinalu Kupa BiH u futsalu KMF „Leotar“ je pred svojim navijačima izgubio od lidera Prve lige Federacije BiH – grupa „Jug“, MNK „Bubamara“ iz Cazina 4:6 (2:2).

Gostima ni dalek put koji su prošli da dođu na utakmicu nije smetao da prikažu dobru igru i da se predstave publici u Trebinju kao dobra ekipa.

Početak nije obećavao ovakav ishod utakmice jer su domaćini već u četvrtoj minuti vodili sa dva gola prednosti. Vico je sa dva pogotka u drugom i četvrtom minutu doveo svoju ekipu u vođstvo sa 2:0.

Gosti su imali svoje šanse, ali ih nisu iskoristili sve do 18. minuta kada Kadić postiže prvi pogodak za svoju ekipu i smanjuje vođstvo Leotara. Samo minut kasnije Prošić postiže za goste drugi pogodak i na odmor se otišlo sa rezultatom 2:2.

U drugom poluvremenu gosti su nastavili sa dobrom igrom. Nakon greške odbrane domaćih, lopta dolazi do Prošića koji u 26. minutu sa šest metara dovodi svoju ekipu u vođstvo i „mirisalo“ je na pravi preokret.

U 32. minutu nakon asistencije Čečura, iz kornera Vico postiže svoj treći pogodak i na semaforu je pisalo 3:3. To je bio tračak nade za Trebinjce, ali gosti iz Cazina se nisu predavali.

U 35. minutu gosti iz zicera ne postižu pogodak kada su bila dva igrača sama ispred Jovanovića, ali su iz kontre u 35. ponovo došli u vođstvo 3:4.

Nakon ovoga Čečur je imao veliku priliku, ali je nije iskoristio. Gosti iz kontre postižu svoj peti pogodak u 35. minutu za 3:5.

Domaćini idu na sve ili ništa i igraju bez golmana što je urodilo plodom jer je autogolom Begića u 37. minutu rezultat smanjen na 4:5. Pola minuta prije kraja utakmice nakon lošeg dodavanja domaćih igrača, gosti iz kontre preko Mizića postižu gol za konačnih 4:6.

Trebinjcima je ostalo prvenstvo i grčevita borba za opstanak, a u subotu u Trebinje dolazi FC „Stari grad“ iz Mostara.

KMF „Leotar“: Jovanović, Čečur, Vladisavljević, Cimirot, Vico, Šarenac, Bodiroga, Muratović, Milojević, Vukanović, Milenić, Tepavčević, Miladinović, Savić. Trener: Dragan Spaić.

MNK „Bubamara“: Karalić, Begić, Prošić, Delić, Mizić, Nuhanović, Kličić, Kadić, Ćatić. Trener: Šerif Rekić.

Ivor. Trebinje Live 

Leotar - Bubamara / FOTO: Trebinje Live

Futsal Futsal Kup BiH Leotar Bubamara
Međusobne utakmice
2017-2018
28.02
19:30
Leotar
Bubamara
4
6

Uporedni rezultati

Leotar
 
Bubamara
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
1 (1) Broj utakmica 1 (0)
0 (0) Broj pobeda 1 (0)
0 (0) Broj nerešenih 0 (0)
1 (1) Broj poraza 0 (0)
4 (4) Dati poeni 6 (0)
6 (6) Primljeni poeni 4 (0)
-2 (-2) gol razlika na utakmicama +2 (0)
0% (0%) Uspešnost 100% ()
EnverBajrica je podelio utakmicu
Petar24 je podelio utakmicu
MihovilMikulic je ocenio igrača
Anurahmic je podelio utakmicu
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača