XS
SM
MD
LG

0 : 2
Poluvreme
0 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Utakmica završena
Završeno. Sloga dobila 0:2.
90'
Gol
Sloga vodi sa 0:2. Strelac Dušan Ristić.
57'
Gol
Gosti golom Ivanma Delića vode sa 0:1.
8'
Stadion u Krupi na Vrbasu Sudija: Darko Vukojević (Doboj) Sloboda: Modić, Lazendić, Peno, Savanović, Šamara, Crnomarković, Srndović, Gračanin, Vidović, SLadojević, Malinović Trener: Željko Vranješ Na klupi su: Kesić, Mitrić, Perišić, Vučković, Tešanović
Sloga GC: Bodiroga, Panić, Arnautović, Ristić, NIkolić, KOmarčević, Mihajlović, Lekanić, Marković, Delić Trener: Dragan Mićić Na klupi su: Novaković, Labović, Macanović, Lazić, Vasić, Klasanović, Miljković
Izveštaj utakmice

Tri od tri

25.08.2018 Administrator DC

U sjajnim fudbalskim uslovima u Krupi na Vrbasu, danassu fudbaleri Sloge iz Gornjeg Crnjelova  gostovali ekipi Slobode iz Mrkonjić Grada i ostvarili drugu gostujuću pobjedu ove sezone. Rezultat je bio 0:2, a strijelci su bili su Delić u 10. i Ristić u 57. minutu.

Na taj način su se oni osamili na vrhu prvoligaške tabele kao jedina ekipa sa maksimalnih devet bodova u prva tri kola. Srećni, zadovoljni i puni samopo uzdanja nastavljaju  takmičenje u Prvoj ligi Republike Srpske.

Bili su danas bolji protivnik i sasvim zasluženo ostvarili izuzetno zasluženu pobjedu. Probali su i  neke nove varijante u igri i one su se, takođe, pokazale kao dobre.

'Ova situacija za nas nije nova i već godinama u kontinuitetu se nalazimo na vrhu tabele u takmičenju u kome nastupamo. Apsolutno nemamo bilo kakvu vrstu negativnog pritiska niti straha zbog toga i znamo da se nosimo sa tim. Takođe, poštujemo ligu koju igramo, kao i sve naše protivnike i tako će uvijek biti. Srećan sam i zadovoljan što sve strukture kluba, od sportskog direktora, stručnog štaba, preko igrača do svih zaposlenih u klubu funkcionišu besprijekorno. Atmosfera je takva da svih 25 igrača jednako želi pobjedu i bodre jedni druge bez imalo sujete i to smatram našom velikom snagom. Moja misija je da svima njima omogućim najbolje moguće uslove za bavljenje sportom, a oni mi iz godine u godinu vraćaju svojim zalaganjem i rezultatima. Nalazimo se na pravom putu.' prenio nam je svoje utiske nakon još jedne pobjede  pre dsjednik kluba Zlatko Krbanjević.

 

Sloboda MG - Sloga GC

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske Sloboda Sloga
Fortuna je ocenio igrača
Fortuna je ocenio igrača
vukmar je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača