XS
SM
MD
LG

1 : 2
Poluvreme
1 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Šut na gol
U 76.minutu pomoćni audija Ilinčić pokazao da je penal za Borac, ali glavni sudija "gusla" po svom. Sada se može reći da je Borac danas bio u neravnopravnom položaju.
76.minut'
Šut na gol
Velika sreća za goste, sjajna prilika za Borac.
75.minut'
Gol
U 56.minutu Jedinstvo vodi. Dubinska lopta za Stefana Milojevića, domaći igrači su stali, očekunući da će Siniša Lazic pokazati da se radi o ofsajd poziciji, ovaj nije reagovao, pa je Milojeviće doneo prednost gostima.
56.minut'
Korner
Jedinstvo ima inicijativu. Imalo je i korner u 30.minutu, prvi na utakmici i nije bilo uzbuđenja.
30.minut'
Šut na gol
Kakav kiks zadnje linije Šamčana, ali šut Škorića neprecizan.
21.minut'
Šut na gol
Imalo je Jedinstvo sjajnu priliku u 11.minutu, nije bio precizan Ognjen Škorić.
11.minut'
Gol
Samo što je počela utakmica, sapleten je jedan igrač domaćih. Sudija se nije dvoumio, pokazao je na penaltik, a Samir Isanović sa "bele tačke" pogađa cilj. Borac vodi sa 1:0.
1.minut'
Borac Šamac – Jedinstvo Žeravica Šamac. Gradski stadion. Sudije: Bojan Panić (Prijedor), Siniša Lazić (Prijedor), Goran Ilinčić (Prijedor). Posmatrač suđenja: Milan Docić (Banjaluka). Delegat: Siniša Đurić (Petrovo).
Lakić, D. Ilić, Dujmušić, M. Ilić , Pivašević, Galešić, Čolić, Bijelić, N. Ilić, Maksimović, Isanović. Na klupi: Đurić, Ignjatović, Bjelić, Jovanović, Stefanović, Zurapović, Simeunović. Trener: Amir Durgutović
Đakušić, Bubić, Nedić, Hamzić, Škorić, Milojević, Radetić, Petrović, Arežina, Lazić, Kovljen . Na klupi: Hamzić, Kumić, Gašeša, Đorđić, Baštinac, Janjić. Trener: Boris Savić
Borac ili Jedinstvo? Jedinstvo ili Borac u meču čitave polusezone? Perspektiva uspeha otvorena je i jednima i drugima. Oba tima bi u Prvu ligu RS, mesta ima sano za jednog. Pratimo taj susret 25.kola drugoligaškog Zapada iz Šamca.
Borac i Jedinstvo pred svojom fudbalskm sudbinom i istinom. Pičela je utakmica u Šamcu
Lepa poseta u Šamcu. I lep primer i za premijerligaške utakmice.
Gužva pred golom domaćih. Slobodan udarac za Jedinstvo sa 18 metara, ali Slavljen Kovljen pogađa živi zid.
Načelnik Šamca Đorđe Milićević i predsednik Borca Blagoje Simić zadovoljni trenutnim rezultatom.
Penal
Gužva u Šamcu. Dosuđen je penal za goste, ali su dočači igrači opkolili sudiju.
Penal
Dušan Binelić sapleo je Škorica u 41.minutu, zaradio žuti, pa crveni karton. Škorić sa "kreča" siguran. Sada je 1:1, a Borac nastavlja utakmicu sa deset igrača.
Dok traje pauza u Šamcu, da pojasnimo čitaocima šta se dogodilo u 41.minutu. Dušan Bijelić je u dubini polja loše reago ao, Ognjen Škorić je krenuo ka golu Borca, na 12 metara od gola pali su i Škorić i Bijelić, glavni sudija Bojan Panić dao je znak da se igra nastavi, a pomoćnik Goran Ilinčić je pored aut - linije signalizirao da se radi o kaznenom udarcu. Bijelić je zaradio žuti karton, domaći igrači tražili da Panića da više veruje svojim očima nego linijskom sudiji. Bijelić je potom dobio automatski crveni karton, a Ognjen Škorić je kazneni udarac pretvorio u izjednačenje. Ostala je dilema ko je bio u pravu.
Nastavljena utakmica u Šamcu.
Utakmica završena
Završeno u Šamcu: Borac - Jedinstvo 1:2
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača