XS
SM
MD
LG

Semberska bitka za finale

Večeras se igra treća utakmica, takozvana majstorica, polufinalne serije doigravanja u okviru MD shop 1.MLRS između Budućnost Profi i Radnik BN Basketa.

Radnik je prije dva dana slavio u drugoj utakmici i tako izjednačio rezultat na 1-1. Iako su bili oslavljeni neigranjem jednog od najboljih igrača, Dejana Kokoruša, uspjeli su sigurnom igrom savladati gradskog rivala ne dozvolivši protivniku da povede nijednom tokom 40 minuta igre.

Nerješiva enigma za izabranike Darija Čojića bio je Nenad Cvjetković sa dabl-dabl učnikom 19 poena i 10 asistencija, a uz to je imao i 4 skoka i 3 ukradene lopte. Odličan je bio i Đorđe Curović sa 19 poena i 10 skokova.

Treba naglasiti da je i jedne i druge odlično služio šut sa distance. Radnik je za tri poena šutirao 12/23 (63%), a gosti 10/25 (40%).

Bila je to prva pobjeda Radnika u četiri međusobna susreta ove sezone, a večaras ćemo, negdje oko 21 čas, saznati ko će se radovati posle onog najbitnijeg, i ko će na megdan Jahorini u velikom finalu.

Utakmicu je moguće pratiti putem statistike Play-By-Play na portalu KSRS kao i putem prenosa uživo na Youtube kanalu KSRS.