XS
SM
MD
LG

5 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Leo pregazio Stakorinu

02.09.2018 Trebinje live

U 4. kolu Druge lige Republike Srpske - grupa istok, FK "Leotar" je kao domaćin u Bileći pobijedio FK "Stakorinu" iz Čajniča rezultatom 5:0 (4:0).

Prvi udarac prema golu Nešovića pretvorio se u vođstvo Leotara. Sa desne strane centrirao je Perović na nogu Bokića i to je 1:0.

U 12. minutu centaršut Bokića sa lijeve strane na glavu Ristića i već je 2:0.

Perović u 34. minutu spašava izgubljenu loptu i centrira u šesnaesterac gdje se najbolje snalazi Zečević za 3:0. Samo dva minuta kasnije Zečević asistira Peroviću koji je sam krenuo prema golu gostiju i kada se približio golmanu šutirao je, a lopta je prošla ispod njega i već je bilo 4:0.

U drugom poluvremenu viđen je samo jedan gol i to u 54. minutu kada je Zečevićev udarac sa ivice kaznenog prostora završio iza leđa Nešovića. To je bilo 5:0 i konačan rezultat ove utakmice.

Gosti su prvi i jedini šut prema golu Perišića imali u 62. minutu. Do kraja utakmice treba istaći solo prodor Vujovića koji je nanizao nekoliko protivničkih igrača, šutirao i pogodio prečku.

Nakon utakmice kapiten ekipe sa Polica, golman Risto Perišić koji danas nije imao posla kazao je da je njegova ekipa zasluženo pobijedila i da je to najvažnije.

"Ovom pobjedom vratili smo se na pobjednički put. Čestitao bih svojoj ekipi jer smo ispoštovali ono šta smo se se dogovorili i na vrijeme riješili utakmicu u prvih 20-ak minuta kada smo dali dva pogotka i onda je sve bilo lakše", istakao je Perišić.

Trebinjci su se već okrenuli novom susretu, a sljedeći protivnik je FK "Famos", koji dočekuje u istočnoj Ilidži ekipu Leotara u petom kolu Druge lige RS grupa istok.

Leotar - Stakorina 5:0

FK "Leotar": Perišić, Bokić (od 46 minuta Vujović), Andrić, Cimirot (od 46 minuta Komlen), Vučić, Janjić, Ramić, Zečević, Perović, Ristić (od 46 minuta Medan). Trener: Rajko Mičeta.

FK "Stakorina": Nešović, Kotlaja, Stjepanović (od 19 minuta Puketa), Blagojević, Todorović, Kajević, Živković (od 83 minuta Simović), Ristanović (od 46 minuta Bjelogrlić),Tanasković, Gigović. Trener: Radenko Kovačević.

Leotar - Stakorina

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Istok Leotar Stakorina
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača