XS
SM
MD
LG

1 : 2
Poluvreme
1 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Komšijski derbi Gačanima

11.11.2018 Radio Nevesinje

Komšijski derbi Veleža i Mladosti odigran danas u Nevesinju pripao je Gačanima. Rivali su na Gradskom stadionu odigrali dinamičnu i sadržajnu utakmicu, a na kraju su se radovali gosti.

Već od starta utakmica je bila otvorena sa dosta prilika. Poveli su gosti preko Delića u 9. minutu. Prethodno je Ćeranić po bočnoj starni napravio višak i asistirao strijelcu. Nevesinjci su izjednačili poslije samo sedam minuta. Bakoč je lijepo centrirao sa desne strane, a Petković je glavom matirao golmana Šukovića. Do kraja poluvremena bilo je dosta prilika na obje strane, ali se rezultat nije mijenjao.

I u nastavku su rivali igrali bez kalkulacija želeći sva tri boda. Junak utakmice neočekivano je postao Jefto Avdalović koji je u 82. minutu zamijenio Ćeranića, a prvi dodir sa loptom krunisao je u pogodak. Ostalo je nejasno, da li je imao namjeru da centrira ili je zaista efektno savladao Zurovca.

Velež do kraja nije uspio da napravi izglednu priliku za pogodak. I pored poraza Nevesinjci su ostali na petoj poziciji, s tim da su su im gačani prišli na jedan bod. Prvi dio sezone Velež završava gostovanjem u Čajniču.

VELEŽ – MLADOST 1:2 (1:1)

Gradski stadion u Nevesinju. Gledalaca: 100. Sudija: Dušan Berak (Trebinje). Strijelci: 0:1 Delić u 9, 1:1 Petković u 16, 1:2 Avdalović u 83. minutu. Žuti kartoni: Prodanović (Velež), Novaković, Salatić, Jokanović (Mladost).

VELEŽ: Zurovac, Repović (Kalem), Vučetić, Petković, Prodanović, Vuković, Bakoč, Mrkajić, Milidrag, O. Ivanišević, D. Ivanišević.

MLADOST: Šuković, Delić, Koprivica, Novaković, Salatić, Goranović (Pejić), Ćeranić (Avdalović), Drakul, Bratić, Jokanović, Komnenić.

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Istok Velež Mladost(G)
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača