XS
SM
MD
LG

3 : 1
Poluvreme
2 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Domaći vode u Gacku
Gol
U Gacku 2-0 za domaće igrače
Utakmica završena
Pobjeda domaćina
Izveštaj utakmice

Mladost bolja od Jedinstva

27.05.2019 Administrator DC

Fudbaleri Mladosti su u 28 kolu Druge lige RS grupa „Istok“ ugostili ekipu FK „Jedinstvo“iz Brodca. Igrači domaćina su pokazali jednu od boljih igara u proljećnom dijelu prvenstva i zasluženo osvojili tri nova boda. Pobjedili su rezultatom 3:1. 

Mladost je tokom čitave utakmice imala inicijativu i dolazila u priliku za postizanje gola. Gostujući igrači su kontrama pokušavali da urade nešto više. U 32 minutu Komnenić udarcem sa 16 metara postiže pogodak za vođstvo od 1:0. U 41 minutu najbolji igrač Mladosti Goranović postiže pogodak za 2:0 što je bio rezultat prvog poluvremena.

 

Gostujući igrač Simić u 61 minutu iz kontranapada smanjuje na 2:1 da bi u 74 minutu Goranović Dragan postigao svoj drugi pogodak i vođstvo domaćina od 3:1 što je bio i konačan rezultat utakmice.

U 57 minutu igre teže se povrijedio igrač gostiju Božić Zoran koji je nakon ukazane ljekarske pomoći od strane doktora domaće ekipe i dežurnih Doma zdravlja Gacko otputovao sa ekipom. Zaslužena pobjeda domaćina nad solidnom ekipom Jedinstva.

Mladost Gacko - Jedinstvo Brodac 3:1 (2:0)

Strijelci; Komnenić u 32. D.Goranović  41.  74.(Mladost ),  Simić u 67.(Jedinstvo)

Sudije; Stupić, Berak i Vulić (Trebinje)

Žuti kartoni; Kalajdžić iz Jedinstva.

Mladost jgacko: Guzina S (od 46 min. Aleksić), Lozo, Nikolić, Mrkaić, Mrković, Goranović M, Goranović D, (od 77 min Pejić), Bratić, Guzina J, Vuković (od 63 min Delić), Komnenić.

Jedinstvo Brodac: Karić, Simić, Cvijanović, Tojić, Božić, Spasojević, Vitomir, mitrović, Perić (od 46. Ristić) , Kalajdžić, jovanović.

Nakon odigranih 28 kola na prvom mjestu je ekipa FK „Jedinstvo“ iz Brčkog sa 74 boda. Mladost se nalazi na devetom mjestu sa osvojenih 32 boda.

U narednom 29 kolu Prvenstva RS – Druga liga „Istok“ koje se igra u nedelju 02.06.2019 godine sa početkom u 17 i 30 časova fudbaleri Mladosti će u komšijskom derbiju ugostiti ekipu FK Velež  iz Nevesinja,a Jedinstvo čeka Mladost Rogaticu.

Mladost Gacko - Jedinstvo Brodac

 

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Istok Mladost(G) Jedinstvo(Br)
Kiksi je ocenio igrača
Kiksi je ocenio igrača
Kiksi je ocenio igrača
Kiksi je ocenio igrača
EmreEEe je ocenio igrača
msladjan78 je ocenio igrača
msladjan78 je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača