XS
SM
MD
LG

27 : 30
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

KomŔijski derbi Slogi

18.04.2019 Nenad Vasić

Slavili u komšiluiku:rukometaši Sloge, Doboj

 

Rukometaši Sloge iz komšijskog Maglaja vraćaju se kući pjevajući. Oni su porazili istoimenog domaćina rezultatom 30:27 nakon velikog preokreta u posljednjih sedam minuta. Ovom pobjedom napravili su veliki korak ka plasnanu u plej of.

U 7.minutu domaći serijom 3:0 dolaze u vođstvo 5:2. Istom serijom Sloga uzvraća u 13.minutu za 7:6. Najveću prednost u prvom dijelu domći su imali u 22.minutu kada je rezultat glasio 13:8. Na odmor odlaze sa prednošÄ‡u 15:11.

U nastavku Maglaj je držao ritam i razliku čuvao samo pet minuta. A onda je Sloga počela da smanjuje zaostatak. U 44.minutu Dobojlije stižu do izjednačenja 19:19. Međutim sa dva uzastopna gola domaći ponovo vode 21:19 u 46.minutu. Tekao je 53.minut kada su Maglajlije imale vođstvo 25:22. Od tog trenutka svojim greškama u napadu dozvoljavaju gostima da rezultat preokrenu u svoju korist. Greške su korisćili Ćosić, Karanović i Ristović za seriju 5:0 i veliko vođstvo 25:27 u 57.minutu. Do kraja Sloga je to vođstvo sačuvala i uvećala za konačnih 27:30.

Izvrsna Maglajska publika aplauzom je na kraju utakmice nagradila goste i čestitala im pobjedu.

Najefikasniji u pobjedničkom taboru Sloge bili su Stefan Janković sa 8 golova, koji je bio nepogrješiv sa linije sedam metara, te Goran Ristović i Luka Karanović sa po 5 golova. Kod domaćih najbolji su bili Eldar Memišević sa 8 i Edo Mehinagić sa 7 golova.

Sloga u narednom kolu na svom terenu dočekuje ekipu Goražda.

Maglaj - Sloga 27:30

MAGLAJ – Dvorana: u Maglaju. Gledalaca: 700. Sudije: Zdenko Božić i Borislav Slipac (oba iz Novog Travnika). Delegat: Alija Hasić (Tuzla). Sedmerci: Maglaj 6(5), Sloga Doboj 7(6). Isključenja: Maglaj 6, Sloga Doboj 10 minuta.

MAGLAJ: Mehinagić 7, Bašić 2, Malbašić 2, Bajrić, Kendić, Memišević 8(5), Mutapčić (9 odbrana, sedmerac), Šarenac 3, Kahriman, Hajdić, Ridžal 5, Bajraktarević, Džanbegović, Hasić, Kadrić, Kujrić. Trener: Zdravko Stevanović.

SLOGA DOBOJ: Bogdanović (8 odbrana, sedmerac), Ognjen Maksimović, Ristović 5, Đurđević, Radić, Tulendić, Miličević, Stanković 3, Perović 3, Bajović, Starčević, Zekić 3, Karanović 5, Janković 8(6), Ćosić 3, Knežević. Trener: Danko Panić.

Na trening sa osmijehom: rukometaši Sloge, Doboj 

 

Premijer liga BiH Premijer liga BiH Premijer liga BiH Maglaj Sloga(D)
edisefer je podelio utakmicu
EnverBajrica je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača