XS
SM
MD
LG

68 : 57
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Student-Igokea sigurna protiv Prijedora

11.11.2018 Đ. MaleÅ”ević

KoÅ”arkaÅ”i Student-Igokee ostvarili su drugu pobjedu u Prvoj ligi Republike Srpske. Mladi Igosi su večeras kao domaćini bili bolji od Prijedora, rezultatom 68-57.

Prvi period bio je dosta tvrd i izjednačen. Ni jedna ekipa nije uspjela napraviti neku drastičnu razliku a nakon deset minuta igre, Student je imao dva poena prednosti. Drugi period u potpunosti je pripao gostima. Sveli su Student na jednocifren broj poena u ovom dijelu igre i doŔli su do proekreta. Prijedorčani su na odmor otiŔli sa vodstvom 32-24.

Student sjajno otvara nastavak. Serijom 15-2, dolaze do preokreta. Treći period su odigrali sjajno. U napadu su pogodili sve a odbrana je funkcionisala sjajno. Ovaj dio igre Student je dobio sa 26-9 i sa devet poena prednosti uÅ”li su u poslednji period. Prijedorčani se nisu predavali i priÅ”li su u jednom momentu na -5. Međutim, mlada ekipa Aleksandra Čikića mirno je privela meč kraju i doÅ”la je do pobjede.

Student je do pobjede predvodio Lakić sa 16 poena dok je Janković imao po 15 poena i skokova. Kod gostiju najbolji je bio Stakić sa 16 poena.

Foto: Igokea Republika Srpska

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga RS Student-Igokea Prijedor
Fortuna je ocenio igrača
Fortuna je ocenio igrača
vukmar je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača