XS
SM
MD
LG

3 : 3
penali
7 : 6
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Zdravlje bolje od Leotara

03.02.2019 Administrator DC

U poslednjoj utakmici osmine finala Kupa BiH u futsalu, domaći KMF Brčko Zdravlje dočkeo je  KMF Leotar iz Trebinja i uz dosta sreće plasirao se u četvrtfinale.

Iako su gosti došli u znatno izmijenjenom sastavu to svakako ne umanjuje uspjeh Zdravlja.. Jako loše otvaranje utakmice i katastrofalne greške domaćih  igrača dovele su goste u vodstvo od 0:1. Iako su imali loptu u posjedu i pokušavali tokom čitavog prvog poluvremena stići do poravnanja , jednostavno domaćin nije  imao rješenja.

Gosti orijentisani na odbranu nisu imali mnogo prilika ali iz jedne polukontre polovinom prvog dijela dolaze do vodstva od 0:2, što je bio i rezultat prvog dijela.

Početak drugog dijela kao preslikan prvom. Lopta je u posjedu  domaćina, ali bez konkretnih rješenja po gol protivnika. Nakon samo nekoliko minuta u drugom dijelu kreću sa golmanom-igračem u polju i tek tada stvaraju šanse opasne po gol. Ipak u jeku  napada Zdravlja  gosti dolaze i trećeg gola. Vjerovatno su svi pomislili da je gotovo, ali domaći  igrači po ko zna koji put vraćaju se kao “Feniks”.

Zaigrali su presing po čitavom terenu, znatno ubrzali ritam i protok lopte što se vrlo brzo isplatilo. Nakon neopreznog starta gostiju, sudije pokazuju na kazneni udarac a siguran realizator bio je Tansković.

Domaća ekipa nastavlja sa napadima i golmanom što se u potpunosti isplatilo. Najprije su golom Buljubašića smanjili na 2-3, a 2 minute do kraja golom kapitena Savića i potpuno anulirali prednost gostiju.

Do kraja su imali još jednu izrazitu priliku ali je stativa bila saveznik gostiju ovaj put.

Pristupilo se izvođenju kaznenih udaraca, a prvi su šutirali gosti te su bili precizni. Za domaću ekipu su najprije pogodili Lukić, te u drugoj seriji Vidović. U trećoj seriji promašaj za goste. Stativa je ovaj put bila saveznik tima iz Brčkog, ali šansu ne koristi Tanasković.

U četvroj seriji obe ekipe su precizne. Gosti ponovo pogađaju okvir gola u petoj seriji ali ponovo za Brčko  promašuje Lazić.

U poslednjoj seriji na scenu stupa Bahor koji odličnom odbranom zaustavlja udarac sa 6 metara, a kruna na sve je sigurna realizacija za prolaz i radost rezultatom 7:6, strijelac je Milan Dodić.

Žrijeb za izvlačenje parova u četvrtfinalu obaviće se 04.02.2019 godine.

I

Futsal Futsal Kup BIH Brčko Zdravlje Leotar
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača