XS
SM
MD
LG

Nevesinje
Šampion
Jošavka
Gradiška
Jošavka
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice
KMF ’’Boračka’’ iz Gradiške startao pobjedom

KMF Boračka

Proteklog vikenda startalo je prvenstvo Druge futsal lige Republike Srpske grupa Zapad, u kojem se nalaze i dva kluba iz Gradiške.

 

Nakon osnivanja ovog ljeta, Klub malog fudbala ''Boračka'' iz Gradiške u premijernoj takmičarskoj utakmici pod okriljem Fudbalskog saveza Republike Srpske upisao je visoku pobjedu protiv KMF-a ''Starčevica'' i tako na najljepši mogući način započeo svoje putovanje kroz ovaj sve popularniji sport i kod nas.

Dvostruki strijelac bio je Knežić, dok su po jednom za domaćina koji svoje utakmice igra u Kozarskoj Dubici pogađali Kovačević, Francuz i Gavrić. Počasni gol za goste iz Banjaluke postigao je Gaćeša.

KMF ''Gradiška'' u prvom kolu ove sezone gostovao je kod ekipe Viktorije, koja ove godine važi za jednog od glavnih kandidata za plasman u Prvu ligu. Gradiščani su se odlično držali u Ribniku, međutim trostruki strijelac Rabihić, te manjak koncentracije u posljednjoj minuti rezultovao je porazom do 5:2. Domaće je upravo Rabihić doveo u vođstvo u 16. minuti, da bi samo minut kasnije Majstorac izjednačio na 1:1. Međutim, do kraja prvog dijela igrač utakmice Rabihić još dva puta je zatresao mrežu Bojanića. U drugom dijelu tračak nade gostima donio je Kisin, međutim u posljednjoj minuti Ćubić iz penala, te rezervista Stanišić rješavaju pitanje pobjednika.

U drugom kolu KMF ''Gradiška'' u Srpcu je domaćin ''Sokratesu'', dok ''Boračka'' gostuje kod takođe novoformiranog kluba, banjalučkog ''Borca''. Nakon druge runde, u trećem kolu Druge futsal lige RS u Kozarskoj Dubici snage će u lokalnom derbiju odmjeriti dvije gradiške ekipe.

 

Futsal Futsal Druga liga RS – Zapad Boračka Starčevica
Međusobne utakmice
2019-2020
09.02
20:30
Starčevica
Boračka
1
5
25.01
14:30
Starčevica
Boračka
2
2
11.11
20:30
Boračka
Starčevica
5
1

Uporedni rezultati

Boračka
 
Starčevica
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
3 (1) Broj utakmica 3 (2)
2 (1) Broj pobeda 0 (0)
1 (0) Broj nerešenih 1 (1)
0 (0) Broj poraza 2 (1)
12 (5) Dati poeni 4 (3)
4 (1) Primljeni poeni 12 (7)
+8 (+4) gol razlika na utakmicama -8 (-4)
66% (100%) Uspešnost 0% (0%)