XS
SM
MD
LG

Deda Mraz među milićkim fudbalskim poletarcima

Bambino, Milići

Škola fudbala „Bambino“ iz Milića  egzistira već pet  godina i  veoma uspešno provodi aktivnosti i stvara fudbalske talente.

Dejan Dragičević nekada uspešan fudbaler, a potom fudbalski sudija i sportski radnik je rukovodilac i prvi trener u „Bambinu“, a u radu mu pomažu pomoćnik Mirko Simić i trener golmana Goran Jović. Iako su tek pet godina na omladinskoj fudbalskoj sceni mladi milićki fudbaleri su dosad zabeležili veliki broj dobrih rezultata, pa su i vitrine ove edukacione fudbalsku ustanove poprilično popunjene. Pokretač ove škole fudbala  i glavni nosilac svih aktivnost u „Bambinu „ Dejan Deagičević uglavnom sve aktivnosti provode bez ikakve pomoći, ali  je ponosan na svoje poletarce, pa je u znak zahvalnosti za njihov uspešan rad i dobre rezultate došao na ideju da lepim poklonima pred novogodišnje praznike nagradi svoje učenike.

-Samo u godini koja je na izmaku na različitim turnirima u kategoriji  2007. godišta osvojena su jedno prvo, dva druga i tri treća mesta, 2009. godište je bilo dva puta prvo, dok su po tri puta bili drugi i treći , 2010. godište je zabeležilo po jedno prvo i drugo  mesto, 2011. jedno drugo i treće mesto a 2012. i 2013. je uglavnom odigravalo utakmice bez takmičarskog značaja i beležilo zapažene rezultate. I u nastupajućoj godini planirano je da uzmemo učešće na velikom broju turnira u RS , Federaciji BiH , Srbiji, a u planu je i odlazak na jedan jak turnir u Nemačku. U školi aktivno trenira oko šezdesetak poletaraca i pred praznike smo odlučili da ih nagradimo prigodnim novogodišnjim paketićima što je mali znak pažnje za njihove dobre rezultata i uspešan rad. Sigurni smo da će i u budućnosti naši mladi fudbaler pružati dobre partije i da će veliki broj njih naći svoje mesto i u većim fudbalskim sredinama gde će pronositi slavu naše ŠF „Bambino“- zaključio je neumorni fudbalski entuzijasta Dejan Dragičević.