XS
SM
MD
LG

Hotelijeri Jahorine uz Olimpijski centar

Uručenje skija u akciji 1000 skija za našu djecu

Danas je na Jahorini upriličena konferencija za medije, kao i dodjela skija za djecu, učesnike sada već dobro poznate akcije „1.000 skija za našu djecu“!

Tim povodom, direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić, je rekao medijima:

“Veliku zahvalnost u realizaciji ovog projekta dugujem Udruženju hotelijera Jahorine, koji su prepoznali značaj akcije i zajedno sa nama rade na popularizaciji skijanja i promociji zdravih životnih vrednosti. Oni su za potrebe akcije obezbedili čak 50 pari skija za najmlađe iz celog regiona. Siguran sam da ćemo svi zajedno uticati na to da stvorimo bolju, lepšu i zdraviju budućnost za našu decu, a možda i nove skijaše koji će jednoga dana braniti boje naše zastave!”

Direktor Olimpijskog centra Jahorina iskoristio je priliku i da prisutne obavijesti o novoj akciji koja je svoj epilog već doživjela, a čiji je, u konačnici, cilj podizanje svijesti o važnosti bezbjednosti na skijalištu, kao i da ih pozove na učešće u još jednoj, skijaškoj zabavi! Radi se o akciji „1.000 kaciga za našu decu“ koja se takođe odvija na Instagram nalogu @dejanljevnaic u vidu video izazova.

Na konferenciji za medije učestvovali su predsjednik hotelijera, Aleksandar Prović, i marketing menadžer hotela Termag, Nemanja Vučetić, koji su, pri tom, izrazili veliko zadovoljstvo na pozivu za učešće na današnjoj konferenciji, ali i još veće zadovoljstvo što su dio akcije “Hiljadu skija za našu djecu”, nakon čega je upriličena zvanična dodjela skija mnogobrojnoj, prisutnoj djeci.